Impression Lifestyle

Impression Lifestyle

dinsdag 15 april 2014

de keuken is klaar.


De keuken is alweer een tijdje klaar en volop in gebruik. We zijn nog steeds erg blij dat we deze klus gedaan hebben, want een iets grotere keuken is toch wel erg lekker.  Op de foto's was het haast niet te zien, maar het was echt vrij smal, vooral als je met meerdere personen in de keuken stond.


De deurtjes ( of houten planken, zoals iemand het noemde) zijn van gedroogd steigerhout. Die hebben we bewerkt met verniswas in 2 kleuren.. Ik moet zeggen dat ik van de hele keuken, het kiezen en uitzoeken wat geschikt is voor de deurtjes, het moeilijkste vond.

Het werd al gauw te grijs of te donker. Dan had ik weer iets van niet afwasbaar was en nog van die toestanden waar ik niet blij van werd. We wilden  de deurtjes niet te donker, omdat het aanrechtblad, het verfwerk en de vloer ook al wat donkerder zijn, maar het moest wel bij de stijl passen waar wij van houden.
Ik moet zeggen dat het me heel goed bevalt. Bij de geverfde deurtjes kreeg ik al snel beschadigingen door mijn ringen.


Al het verfwerk is in dezelfde kleur. Zowel de zijkanten van het keukenblok, de muren en de schouw zijn in de kleur As van Carte Colori.  Toen ik eind augustus bij de Violier in Bennekom was, liet Wulf zien dat ze met een speciale kleurkaart kwamen.  Ik was gelijk verliefd op 2 kleuren, As en Corno en wist gelijk dat ik er een keer iets mee wilde doen. De kleur As is een warme tint, het is geen grijs en geen bruin. Normaal vind ik een kleur niet gelijk goed, meestal vind ik hem te groenig of te blauwig, maar deze gaf bij ons gelijk het Wow-effect.

Op de vloer hebben we chinees of vietnamees hardsteen.  Ik weet het eerlijk gezegd niet meer. Ik zal het op de bon vast terug kunnen zien, maar de verkoper vertelde het verschil in belgisch, vietnamees en chinees hardsteen.  Dat is vooral een prijsverschil en geen kwaliteitsverschil vertelde de verkoper :)
De kleine waalvorm van de steentjes maakt het in onze kleine keuken speels.

Het aanrecht is van beton cire. Het lijkt op beton en is in verschillende kleuren verkrijgbaar.  Mijn man heeft het zelf opgebracht, maar je kan het ook op laten brengen.  Het is niet moeilijk om zelf te doen als je een klein beetje handig bent. 

Op de bovenstaande foto lijkt het hout heel vlekkerig, in het echt is het niet zo. Tja Martine, een fotocursus zal geen kwaad kunnen ;)

Nu de keuken klaar is, wordt er natuurlijk volop gekookt en gebakken.  Meestal maak ik in het weekend een taart. Dat vind ik altijd leuk om te doen, als het me maar niet te veel priegelwerk kost.  Dus een cupcake versieren of een marsepeintaart is aan mij niet besteed.  Zo kan ik ook altijd jaloers worden op een zelfgemaakte appeltaart waar iemand echt hele kleine stukjes appel voor gesneden heeft. Bij mij zijn het altijd flinke stukken appel, want daar heb ik het geduld dan weer niet voor en moet dat ding van mij zo snel mogelijk in de oven. Want opeten vind ik een nog groter feest 

Ook broodbakken vind ik leuk. Ik deed dat hiervoor altijd in de broodbakmachine, maar er kwam altijd zo'n strak rechthoekig broodje uit met een gat onderin van de kneedhaak.  En omdat het oog toch ook wat wil en ik robuuste broden toch net wat leuker vind om te zien, doe ik het nu anders.  Het kneed en rijswerk mag mijn broodbakmachine nog doen, maar het afbakken gaat in de oven. Nu heb ik tenminste een leuk robuust brood. Leuk om te zien en lekker.


Zo, ik ga weer even verder en even het onderstaande blikje een paar uur in een pan leggen.

 Uit dit blikje met gecondenseerde melk ( jakkes ) komt dan een waanzinnig lekkere caramel waar ik later in de week een taart mee maak. Ik zal dan wat foto's maken en in mijn volgende post er het recept bij vermelden.  Het is erg makkelijk en er komt geen oven aan te pas. Lukt altijd dus :)



Even nog een kleine toevoeging.  De keuken is helemaal door mijn man gedaan, dus er zijn geen loodgieters, schilders, timmerman,  tegelzetters of wat dan ook aan te pas gekomen. Dit scheelt echt enorm veel geld, anders zouden we dit ook nooit gedaan hebben !!!


Tot de volgende keer,
liefs Martine


68 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een mooi stoere keuken hebben jullie gemaakt! Wat fijn dat je man dit allemaal kan maken.
    Heel mooi gedaan en een mooie kleurstelling.

    Fijne dag, groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je keuken is prachtig geworden. Mooie kleuren, leuke details (dat nisje vind ik erg leuk!!!).
    Fijn he, zo'n handige man. Ik heb er ook één, maar helaas ontbreekt het hem vaak de tijd om juist thuis wat te doen. Hij heeft een eigen bouwbedrijf, dus klust bij een ander.... Maar ik klaag niet, hoor, ha ha, het duurt bij mij alleen wat langer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige keuken heb je… het is genieten van de plaatjes hoor….helemaal mijn ding…en ja natuurlijk héél handig als je veel zelf kan …knap gedaan…..ik heb ook al overwogen om mijn brood in oven af te bakken …ook voor de vorm…ene benieuwd naar het doosje waar straks karamel uitkomt…héél benieuwd wat je daarmee maakt…
    fijne week nog,
    geniet van je nieuwe keuken
    Liefs Kathy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat n geweldige mooi knusse keuken! Complimenten hoe je alles zo verzonnen hebt maar ook de complimenten voor je man, wat knap!
    Zelf wil ik van t zelfde soort planken een douchekast maken, welk vernis heb jij daarvoor gebruikt?

    Groetjes en een fijne week nog.
    Diane

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldig mooi! Wij zijn ook al geruime tijd bezig met het zoeken naar een andere keuken en ik loop ook steeds tegen de deurtjes aan; degene die ik mooi vind zijn dan weer heel duur of niet praktisch.. ga maar zo door.. Ik vind deze echt heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het resultaat mag er zeker zijn, Martine. Het is een sfeervolle keuken, het aanrechtblad met beton ciré is ook erg mooi. Kun je daar echt alles op doen, zonder dat het vlekken of beschadigingen geeft?

    Mijn complimenten voor je man, die die allemaal zelf gedaan heeft. Mijn man is niet handig en heeft er ook geen plezier in, dus dan moet je toch een vakman in huis halen en ben je eerder door het budget heen. Gelukkig is dat bij jullie veel minder snel het geval ;-).

    Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heb ook direct het WOW effect.....maar dan van je hele keuken! Ziet er super uit, om heel veel lekkers in te bakken ;)
    Ben benieuwd naar je recept.

    Fijne middag

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. In een woord..................GEWELDIG !!
    Ja echt wat mooi Martine,mooie kleuren en steigerhout ik ben er dol op...mijn man vind dat ?minder voor in huis....zegt ie...?! maar vanavond zal ik je foto's eens even laten zien dan praat ie wel anders haha
    Dat aanrecht hé trekt daar nu niks in...vet,schoonmaakmiddelen enzo ?? wij hebben een mat natuursteen blad en ohhhhhh wat een ellende is dat zeg..peperduur maar echt nooit doen..
    Wij hadden het idee ook om de keuken te schilderen maar nu ik jou berichtje lees moet dat maar niet ik erger me groen en geel als het er af gaat....kan ik me die moeite weer besparen dus
    Dan maar in het hout............................. ;-)))))))

    Lieve groetjes van mij

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jullie keuken is heel mooi geworden zeg. Heel stoer en uniek. Ik zie op de onderste foto's dat de kleur idd veel lichter en egaler is. Wat handig zo'n handige man! Haha. Groetjes, Nancy.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een prachtexemplaar!! Lekker stoer!
    Wat zul jij hier met genot koken :-)

    Fijne middag
    X Els

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtig, Martine en wat een leuk verhaal heb je ervan gemaakt. Je hebt een handig mannetje, heel handig! Geniet van je nieuwe keuken en ik ben benieuwd naar wat je eind van de week voor taart gaat maken!

    Lieve-Groetjes, Verie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Complimenten voor je handige man! Het is echt een droomkeuken geworden..
    Ik had alleen niet voor ogen dat ie zo open was, ik ga dus even terug op je blog op zoek naar een voorfoto ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb het gevonden! Je had om het fornuis heen muurtjes tot op het aanrecht.. die zijn weg en dat geeft zoveel ruimte!! Sowieso is het helemaal veel ruimer en stoerder geworden.. Een ware metamorfose ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauwie!!! Echt een schitterende keuken...veel bakplezier! Ik heb zelf ook zo'n fornuis...wat een genot he?
    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mooi geworden hoor Martine, hier ben je vast nog iedere dag blij mee!! Wat is het toch fijn om een handige man te hebben, hij heeft het prachtig gemaakt!
    De kleur As is mooi he?
    Ooh dat blikje gecondenseerde melk, daar kun je heerlijke caramel van maken.
    Niet zo lang meer wachten met een nieuwe post plaatsen hoor, ik wil dat taartrecept wel hebben hihi ;-)

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een prachtige keuken Martine, echt een droom. Je prachtige vloer en je fornuis en het mooi kleurgebruik. Echt ik vind hem helemaal super.
    Dat wordt genieten zeg.
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een mooie keuken, mooie kleur ook inderdaad. Ik ben jaloers, een man die een keuken helemaal zelf maakt! Ik ben benieuwd naar het recept, heel benieuwd! :-)

    Liefs,
    Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Verniswas, geweldig spul hè, maar ik was er nooit op gekomen om daar een hele keuken mee te doen, wat een idee! Het scheelt volgens mij al zoveel in ruimte dat je koelkasthoek ingebouwd lijkt (stukje gang?), dat is nou net het probleem hier met het keukentje. Super dat jullie die keuken helemaal samen gemaakt hebben (jij het denkwerk en je man het aanpakwerk toch?!), het is lekker stoer geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. al had ik de previeuw al bewonderd ;-) ik ga jullie gewoon nóg een keer complimenteren met deze fantastisch stoere gave keuken metamorfose!!! die mannen van ons zijn toch wel echt Toppertjes hé?!

    Kus van mij X

    BeantwoordenVerwijderen
  20. WAAAAW!!!!
    Wat een mooie keuken zeg, handig zo een man dat zoiets kan!
    Vooral het geduld om er aan te werken...

    ps; hele mooie blog, ik dacht ' en die volg ik nog niet' ik heb maar meteen op de volg knop geklikt :-)
    Groetjes Jilly van Garcya's place

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wowwww wat mooi geworden wat zullen jullie trots zijn !!! prachtig !!...maarre vertel ??..hoe word dat blikje caramel??...rijmt nog ook...x !

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat is je keuken gaaf geworden!
    Ik ben jaloers op je handige man maar vooral op het feit dat hij er zin in heeft om wat te doen. Mijn man is restauratie timmerman en is superhandig...maar hij doet helemaal niks in huis.
    Jammer jammer!
    Groeten,
    Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  23. In een woord...moooooi!
    Wat een mooie kleuren heb je gebruikt
    Helemaal geweldig!
    Liefs Patricia.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. En ik kan zeggen dat hij in het echt nog veel mooier is.
    Fijn dat je man ook lekker handig is, want dat scheelt echt bakken met geld.
    Geniet lekker van je keuken, en ben heel benieuwd naar je recept. Al mag ik niet meer zoveel klaarmaken, want manlief is op dieet.
    Maar in het weekend moet het af en toe een keer kunnen...

    Liefs lia

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Kom net thuis van werk (alweer) en zie jou prachtige keuken voorbij komen!!!!! GEWELDIG!!!!! En wat een heerlijk verhaal om te lezen, krijg ook meteen zin om aan het bakken te slaan, kan de heerlijke geur hier al ruiken. Enne een grote pluim voor je man!!!!!!!!
    Een fijne avond en groetjes Silvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat is ie mooi geworden!! Maar eh...even een vraagje: is verniswas weer iets anders dan wax?? Ik heb nl wax op een tafel en daar krijg ik telkens vlekken op van de glazen. Lijkt me niet handig op keukendeurtjes dus zal het wel iets anders zijn.
    Ben heel erg benieuwd naar het recept van de taart: snel weer bloggen hoor!
    En mijn complimenten voor die handige man: die heeft wel een taart verdient hoor. Wat een werk is dat geweest. En jij mocht inrichten: dat is tenminste leuk werk!

    Groet Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Geweldig geworden Martine, het begint hier helemaal te kriebelen. Kan jouw man hier ook niet een paar daagjes langskomen hahaha. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat is je keuken prachtig geworden! Helemaal mijn smaak.
    Geweldig dat je man dat allemaal zelf heeft gedaan.....ik wil ook zo'n man haha!!
    Het nisje vind ik ook een heel leuk detail met een leuke lamp.
    Een zeer goed geslaagde metamorfose!!


    Fijne week,
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Prachtige stoere keuken, dat is een feestje om in de keuken te staan.

    Liefs, Marjonel

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Je keuken is echt prachtig geworden. Wat een mooie kleur heb je op de muren en de rest van het verfwerk.
    Handig hè, een man die zijn hand niet omdraait voor zo'n klus (hier in huis woont ook zo'n man). Mijn complimenten voor je man. Enne, ben wel benieuwd naar je taart, hij klinkt nu al lekker...

    Liefs Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Supergaaf!! Echt heel mooi sfeervol en ook die kleurencombinatie is prachtig. Ik hou ervan! Fijn en handig ook dat je man zo handig is, bespaard zeker een hoop geld maar het resultaat mag er zeker zijn hoor!!

    Liefs Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wouw! Wat is je keuken mooi geworden! Complimenten ook voor je man. Het ziet er echt super uit. Ik vind de vloer ook erg mooi. En het blad en de deurtjes .. en .. ja eigenlijk alles. Het is een prachtig totaal plaatje geworden!
    Veel kook en bak plezier. Groetjes van Aleta

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ik vind de keuken geweldig wat een sfeer!!!! En vooral ook niet zo'n standaard keuken.... Handig hoor zo'n man.
    Dat nisje met die lamp ook en de vloer super.
    Fijne dag!!!
    Liefs Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Schitterend!

    Wat een mooie keuken en het fornuis vind ik echt een uitblinker.

    Fijne dag en lieve groet,

    Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Prachtig Martine! echt prachtig! Goed dat je het laatste even vermeld anders had ik je decadent gevonden hoor..hihihih. Maar wel een knappe vent hoor!
    Heerlijk voor je!
    Lieve groet
    Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  36. jeeeeeetje wat een handige man, wat een prachtige keuken!!
    Ben jaloers, niet groot maar dat hoeft toch ook helemaal niet groter zo te zien!

    Heel-erg-mooi.....! Geniet ervan!

    Liefs Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Zo wat is je keuken stoer geworden.....wat fijn dat jullie alles in eigen regie hadden......complimenten voor je man.......prachtig........
    Hmmm benieuwd na het recept hihi......
    Fijne dag Martine...

    Liefs,Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Héééél errug mooi.....;-))
    Superknap gedaan en wat zul je daar heerlijk in staan koken/bakken zeg!!
    Geniet ervan!

    Liefs Dineke

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Waaw een echte droomkeuken !

    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een geweldig leuke keuken, gemaakt door je echtgenoot. Zo zie je dat je echt niet in een grote villa hoeft te wonen om een gezellig sfeervol huis te hebben. In de stoere sfeer nnatuurlijk. Martine, ik heb een vraagje. Klopt het dat in het nisje een lampje hangt? Ik ben op zoek naar zo'n soort lampjes voor boven mijn aanrecht, maar kan dat niet vinden. Waar heb je deze vandaan? Succes met je mooie huis en leuke blog, waar ik van geniet. Groeten van Anna

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Anna, zou je me kunnen mailen op mijn mailadres? Ik kan je vraag anders niet beantwoorden :)

      Verwijderen
    2. Hoi Martine,
      Ik blog nog niet zo lang. Weet dus niet hoe ik aan je mailadred kan komen...
      Groeten van Anna

      Verwijderen
    3. Hij staat bij mijn profiel. Maar is tie : martinevanherpe@kpnmail.nl

      Verwijderen
  41. Superleuk met steigerhout, stoer. Geniet ervan.
    Groet Alie

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat een prachtige keuken Martine, complimenten aan je man. Alles is zo mooi op elkaar afgestemd en wat een prachtige vloer, stoer blad en deurtjes. Wat zal het heerlijk zijn om daar te kokkerellen.
    Ik doe de appels voor de appeltaart nadat ik ze geschild heb altijd in de keukenmachine en heb zo in een handomdraai kleine stukjes appel.
    Ik wens je alvast fijne Paasdagen.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Jullie keuken is prachtig geworden, proficiat. Dat wordt genieten en uiteraard veel koopplezier.
    Fijne avond, grtjes MIen

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Hoi Martine

    Wat is jouw keuken gaaf geworden!! Stoer en robuust!
    Wat zul jij genieten!
    Complimenten voor je man dat hij dit allemaal zelf heeft gedaan! Top!
    Bij mij wordt de appeltaart altijd gemaakt daar mijn man!
    En het brood bakken gaat hier bij ons gewoon op de ouderwetse manier zonder broodbakmachine!

    Liefs en een heel fijn paasweekend
    Vittoria ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Echt geweldig Martine!! ik kan gaan uitweiden over alles wat ik op de foto`s zie, maar echt alles is even prachtig! heerlijk zo`n handy man, heb ik gelukkig ook hier rondlopen:-)
    Geniet van je keuken, en ik wacht het recept af:-)) ben benieuwd.

    Lieve groet, Dorine

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat hebben jullie het prachtig gemaakt! Echt bijzonder sfeervol! Je steigerhout heb je heel mooi op kleur gebracht met de vernis. Wat zul je genieten als je in de keuken bezig bent en dat is gelukkig meerdere keren per dag!

    Groetjes Dinka

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een mooie keuken Martine ,wat fijn zo, n man die dat allemaal kan maken .Ben wel een beetje jaloers hoor op jullie keuken ,wij zouden een nieuwe keuken krijgen van de woningbouw maar vanwege de bezuinigingen gaat het niet meer Door dus moeten we het doen met wat we hebben ,nu kan ik het alleen een ander kleurtje geven en wat andere planken ophangen maar dat is het dan !
      Maar hij is prachtig hoor jullie keuken geniet ervan !
      Fijn paasweekend !
      Liefs ida

      Verwijderen
  47. Wat is je keuken geweldig geworden. Wat zul je daar blij mee zijn. En wat knap dat je man dat allemaal kan. Lekker verwennen, zo'n man hoor, die zijn volgens mij niet zo dik gezaaid:-)
    Ik ben benieuwd naar je recept, heel intrigerend, zo'n blikje melk dat caramel wordt.
    Veel plezier in je prachtige keuken, hoor.
    Liefs,
    Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Martine, ik vind je keuken echt mooi geworden! Vind dat je man ook een pluim verdiend als hij alles zelf heeft gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Voor jou ook fijne Paasdagen Martine...
    Wat is je keuken mooi geworden..alleen de kleur as is bij jou heel anders, ik had een proefpotje besteld, en de kleur kwam totaal niet overeen met de stalenkaart....heel licht grijs...bij jou is de kleur as wel mooi, ik wilde er een kast mee verven...maar nu weet ik het nog niet.
    Geniet van je mooie keuken.

    Groetjes,
    Inge, my choice

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Prachtig Martine !
    Complimenten aan je man hoor !Wat n werk
    Maar wel genieten zo
    fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Prachtig en leuk toch als je alles zelf kan, bij ons is ook alles zelf gedaan!
    Geniet er maar van ! Fijne week , Leen

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Na ook al een voorproefje gezien te hebben, kan ik me alleen maar aansluiten bij de voorgaande volgers! Echt heel mooi geworden, Martine! Ik denk sowieso, dat als je het zelf kan maken, je er nog meer plezier van hebt (trots). Maar niet iedereen is gezegend met een creatieve en welwillende man, ha, ha. Geef hem maar een gigantisch compliment en ik ben benieuwd naar je recept! Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  53. het is echhhhttttt heeeellll erg gaaf geworden, wow, wat zullen jullie hier van genieten, complimenten voor je man!
    groetjes, inge

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Jij kunt jaloers worden op een appeltaart van hele kleine stukjes appel??????????
    Ik kan wel jaloers worden op jullie keuken!!!!!!!!! Jeemig de peemig wat een beauty.
    Van genieten ! Maar dat doen jullie vast wel......kan niet anders.
    Liefs Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Beetje laat, maar ben alle blogs ff aan het doorlezen. Pffft. Super keuken, maar dat wist je al, via fb.;)) Handige vent heb je toch, moet er ook maar eens zo een scoren. Haha!! Nou kom maar op met dat recept, ben benieuwd!! Gr Jac....

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Nah ja zeg..zie dit nu pas...wat een mooie keuken is het geworden zeg!!! Ook knap van je man dat hij het allemaal zelf heeft gedaan. Ideaal zo'n handige man. En idd nu lekker bakken en kokkerellen. Ben benieuwd naar je recept met dat blikje ;) Ik hou van caramel (en makkelijk haha) Geniet lekker van he mooi keuken meid!
    Liefs,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wow wat een gave keuken is het geworden, helemaal mijn stijl hahah. Ik ben blij dat ik ook zo'n handige man heb. Wij gaan binnenkort ook onze keuken aanpakken. Mijn vraag aan je is; welke 2 vernis kleuren heb je gebruikt voor je deurtjes? Zou zelf ook eens willen experimenteren daarmee.

    ik hoor het graag van je

    Gr Dionne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Dionne, ik probeer je te mailen, maar heb je mailadres niet. Zou je mij even kunnen mailen? Groetjes, Martine

      Verwijderen
  58. Zoooo, wat is je keuken mooooiiii geworden! En wat handig zo'n man, die wil ik ook wel hebben hihi! ;) Wij hebben helaas ook een kleine keuken, een beetje meer ruimte zou ook voor mij handig zijn.. Maar ja, wie weet.. ;) Geniet ervan! Liefs, Rutha

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hoi Martine, ik kom vandaag voor het eerst op je blog. Wat ziet het er onwijs gezellig uit bij je thuis! Je boft maar met zo'n handige man. Vanaf nu ga ik je volgen, groetjes Nathalie ( Thuis bij Huis & Haard)

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wauw!! Wat een super mooie keuken, hier droom ik van.. Maar zo handig dat je man alles kan joh!

    Zou je een kijkje willen nemen op mijn blog? Ik ben net begonnen namelijk, zou het erg leuk vinden als je me gaat volgen!

    Liefs Lieke

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Prachtige keuken..daar kan ik alleen van dromen..

    Groetjes Karla

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Our henna hair dyes were created & started with
    a vision to help people with sensitive skin & scalp,
    as most of the hair dyes found in major retail stores
    contain harsh chemicals that can cause lasting damage
    if used long term. PPDs, ammonia & SLS are few to mention,
    these substances are no friend to anyone & could send you to
    ER if you are not aware of your allergies. With that being said,
    these compounds are not only harmful to people with sensitive
    skin, when absorbed in, but they are also one of the major reasons
    that cause skin diseases and breast cancer in women. We feel like we
    are contributing to a cause by developing, promoting natural products
    & spreading awareness of harms that are caused by chemicals.


    The Henna Guys

    BeantwoordenVerwijderen