Impression Lifestyle

Impression Lifestyle

woensdag 5 februari 2014

inspiratieirritatie

Leuk woord voor galgje, inspiratieirritatie. Ik weet eigenlijk geen eens of het een echt woord is, ik denk het niet, want er verschijnt een rood balkje onder het woord. Maar eigenlijk vind ik het wel een grappig woord. Het schoot me te binnen terwijl ik deze post aan het schrijven ben ( niet met de hand hoor, gewoon lekker een eind weg tikken op de toetsen).

Nou zullen jullie misschien denken wat dit nu weer voor woord is.  In Blogland doe je heel veel inspiratie op, ik ook en vind het nog steeds leuk. Alhoewel het bij mij soms wat minder is, omdat ik de tegellijm enz al wat langer gebruikte, haal ik daar niet echt inspiratie op uit tegellijm en muurvullerposten.  Ik reageer dan ook niet altijd bij iedereen.  Ik vind alle blogposten hartstikke leuk en lees ze allemaal grotendeels. Bij sommigen scroll ik dan gewoon wat eerder weg, prima toch? Als je dan de zoveelste post over muurvuller tegen kom, kan je soms wel eens denken: daar heb je er weer een. En er zijn verfkleuren die momenteel erg veel voorbijkomen.  Ik heb zelf hier kleurenkaarten liggen en weet dat er nog heeeeeel veeeeeeel andere mooie kleuren zijn.
Soms word ik een beetje melig van de blogposten over de muurvuller enz.  Met sommige blogsters heb ik email contact en moeten we af en toe wel eens lachen om de dingen die teweeg worden gebracht door het bloggen. Ik noem het soms schaapjesgedrag.  En eigenlijk vind ik dat een leuk woord en is bloggen ook om inspiratie op te doen. Dus voel je a.u.b. niet beledigd.
Afgelopen zondag heeft Debby van Happy Living een post geplaatst, gewoon een eerlijke mail.  Ik verbaas me over de heftige reacties die zij krijgt als zij eerlijk wat zegt.  Ik heb een reactie geplaatst bij haar en ook mailcontact gehad. Die mail staat ook bij haar reactie.  Als je goed kijkt zie je wel welke die van mij kan zijn hi hi . Ik vind het heel vervelend dat sommige mensen zich zo snel aangevallen voelen  en een blogster zo bedreigen met haatmail. Het is haar eigen blog, iedereen mag er op zetten wat hij wil, maar als iemand zich op zijn tenen getrapt voelt, wordt er wel heel heftig gereageerd. Zo beweert een anonieme reactie dat ze mediageil is.  Nou ja zeg, waar gaat dit over? We leven in een democratisch land en op je eigen blog mag je zeggen wat je wilt.  Je hoeft toch niet allemaal mee te lopen met de meute? Liever niet zeg, wat zou het dan saai zijn.    . Het is niet verplicht om een blog te lezen. Dat lijkt me dan zonde van je tijd:
Zo, dat is er uit. Ieder moet maar lekker zijn ding doen en blijven doen, maar misselijkmakende reacties die vind ik niet in deze interieurblogs thuishoren, we zijn niet met politiek bezig:)

In de keuken is het bij ons zo goed als klaar.  Ik probeerde zojuist een foto te maken, maar het is te zonnig ( geeft niets hoor, als dat het enige nadeel is van die zon hi hi) om een goede foto te maken.

Op deze foto krijg je een beetje het idee hoe het geworden is.  Volgende keer zal ik er wat meer over vertellen.
Tot horens en laten we a.u.b. wat meer respect voor elkaar hebben.

liefs, Martine

57 opmerkingen:

 1. Goh Martine , nu ben ik zelf al een beetje bang geworden om hier eerlijk te antwoorden :)
  maar ik geef debby ook gelijk hoor , alleen lees ik de posten er niet meer over , die sla ik gewoon over, en ik ben héél blij na heel deze confrontatie in blogland dat ik mijn eigen stijl blijf volgen , lang heb ik gedacht van ze moeten mij niet ze vinden het waarschijnlijk lelijk bij mij omdat ik niet meedoe met die allemaal dezelfde interieurtjes ... ik ben ook wel héél voorzichtig in reageren hoor probeer altijd eerlijk te zijn en als iets me niet ligt reageer ik gewoon niet .... toch ben ik ook wel opgeschrikt door héél dit gebeuren . En ah ja de kleur voor de gang is gekocht ;)
  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik bedoel dat ik de posten niet meer lees over dingen die ik beu gekeken ben ;) (even ter verduidelijking)

   Verwijderen
 2. Zó. haha... tsja wat kan ik er nog over zeggen... thanx for the support!

  om over te gaan tot de orde van de dag;
  wat wordt je keuken gaaf zeg!!! dat nisje vind ik ook echt heel erg mooi en die lamp die erin hangt is ook al zo gaaf!!! wauwie hoor :-)

  ben heel erg benieuwd naar de rest van de foto's en voor nu; laat dat zonnetje maar lekker schijnen, daar worden we vrolijk van!

  liefs, Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het heeft wel veel onrust veroorzaakt in blogland de post van Debby en natuurlijk mag je plaatsen op je blog wat je wilt.
  Ik zelf heb nooit gewerkt met muurvuller omdat ik daar simpelweg niet echt handig in ben.
  Maar een ieder zijn ding toch? ik vind zelf persoonlijk Hoffz wel mooi en dat was al zo voordat ik ging bloggen....
  Je hebt altijd mensen die elkaar iets niet gunnen, maar dat gaat waarschijnlijk gepaard met jaloezie:-)
  Ik zie het al, je keuken is een plaatje!...ben benieuwd naar de rest:-)

  Lieve groet, Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het hele gebeuren geloof ik gemist. Vaag heb ik er wat over gelezen, maar ik zie inderdaad dat er veel hetzelfde gebeurd. Nu kan ik als ik iets mooi vind er gelukkig heel vaak naar kijken en het ook echt mooi vinden. Ik ben natuurlijk nog niet lang in blogland , maar mijn doel is wel om ten alle tijden eerlijk te bliijven. Er zit zoveel nuances tussen bot doen en de waarheid zeggen. We mogen onze gedachten hebben, we mogen ze ook uitspreken,ik geloof wel dat het ook goed is om rekening te houden met de ander. We hoeven elkaar niet te kwetsen om wille van onze menigs vrijhed. Als ik maar kan zeggen wat ik wil...we hoeven ook niet te provoceren. Je hebt gelijk een blog is vrij om te gaan en te staan, en bevalt het je niet dan ga je maar weer..dat is ook vrijheid! En kwets je niemand.

  Maar wat mij heel erg bevalt is wat ik zie van de keuken..er kwam even een ahh uit mijn mond bij het zien van de foto. En het aller aller mooiste vind ik je kastje, schap in de muur...daar ben ik verliefd op!
  Groetjes Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben benieuwd naar het hele plaatje van de keuken en uiteraard kijk ik met extra aandacht naar het aanrechtblad. Hier zijn we er nog niet uit hoe, of en wat we gaan doen ;-). Jullie keuken heeft een stoere look gekregen!

  Een fijne dag, Martine! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ik tot zover kan zien van de keuken ziet er al prachtig uit, ben erg benieuwd naar het hele plaatje.

  Fijne dag en lieve groet,

  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. iedereen mag toch schrijven en doen wat zij wil, als je t zat bent sluit je af. Mij verveelt het nog niet hoor.

  Groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw dat ziet er super uit Martine, ik ga je toch zo even mailen hoor wil even wat tips van je ;)

  Het is jammer dat er zo fel is gereageerd, maar dat vind ik wel van beide kanten.
  Ik vond het wel erg stoer van Debby om gewoon haar mening te geven en dat mag zeker. Maar het moet niet kinderachtig worden en daar ging het wel een beetje naar toe vond ik.
  Iedereen mag posten wat zij wil toch. En als je de muurvuller etc zat ben dan scrol je daar toch gewoon overheen? Degene die het willen lezen vinden het blijkbaar wel leuk. Ik had dat gevoel van 'alweer' nog niet echt. Vond de nieuwe hype wel grappig. En je krijgt toch dat veel het gaan proberen als ze zoiets lezen. Want zeg nu eerlijk, wie komt daar nu op?? Ja jij ;) Maar ik zou daar nooooit opgekomen zijn. haha. Dus ik snap die enthousiasme wel.
  En als je het niet wilt lezen ook prima toch? Ik heb ook genoeg posten die ik oversla.
  Maar op een gegeven moment kwamen er wel kinderachtige reacties van beide kanten overigens. En dat hoeft ook niet ;)
  Zo dat moest ik even kwijt, hihi. Laten we elkaar allemaal in hun waarde laten!

  Je keuken vraagt om meer foto's!! :D

  Liefs, Wilianne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. en hier sluit ik mij helemaal bij aan!
   goed verwoord, het kwam bij mij ook niet echt leuk binnen dat ,anderen zich blijkbaar storen over de "veelvoorkomende" blog berichten......wees juist blij dat een ander daar weer mee aan de slag gaat, en dat ook graag wil laten zien, is dat nu erg dan?.......
   vergeet niet dat er veel nieuwe blogsters zijn(waar onder ik zelf) en dan ben je nog super enthousiast.....nu durf ik bijna niet meer......maar eigenwijs ben ik ook, en heb vandaag de paste wax uit geprobeerd haahhahahahahahaaaaa! dus dat willen jullie vast niet gaan lezen:)))))
   maar........... je keuken wordt super! dat ga ik echt volgen

   doei!! Inge

   Verwijderen
 9. Hallo Martine,
  Deze eerste foto beloofd veel goeds om jullie keuken te zien!
  Zo te zien is het een mooie, aparte keuken geworden!

  Lieve groet, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ach ja, ik was net zo blij met de blogs die ik volg: er was zoveel leuk en nieuw voor mij!
  En nu......ik denk dat ik, wat ik las, allemaal maar vergeet en over ga tot de orde van de dag. want zeg nou zelf: er zijn toch wel ergere dingen in de wereld dan je druk te maken over muurvuller!!
  Toen ik in mijn blog een verhaal voor Monica had geschreven was dat als grapje bedoeld en daar heb ik gelukkig geen negatieve reacties op gehad.

  En verder: wat een geweldige keuken heb je ! Wat ben ik benieuwd naar meer foto's.
  Wel snel graag, haha.

  Groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wist niet dat het zo heftig was..:(! Had er op gereageerd in positieve zin, jammer dat andere dat niet gedaan hebben!! Mooie keuken, mooie sfeertje heb je, ben benieuwd naar de rest!

  Lieve-Groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ha Martine,

  wat is je keuken mooi!!! Laat maar gauw wat meer zien, dit vraagt om meer!!

  Een kleine reactie over alle discussie....
  Ik zelf denk dat iedereen mag laten zien en horen op zijn eigen blog wat hem of haar inspireert...ook als een ander dat helemaal niks vindt...
  Het gaat mij eerlijk gezegd een beetje ver om te beoordelen of een ander vernieuwend of origineel bezig is of niet, dat kan namelijk nogal arrogant overkomen..want ook al laat iemand iets zien wat nog niet eerder op de blogs is geweest....wie zegt dat het daarom nog nergens te zien en origineel is? We hebben allemaal inpisatie nodig, de 1 krijgt dat door blogs, de ander door het bezoeken van mooie huizen en winkels, een derder uit de natuur en ga zo maar door...
  Lekker zo laten, zou ik zeggen, zelfs na 100x Palladio, stenen rammen of dadeltakken...;-)) Vriendelijk blijven door te waarderen waar een ander blij mee is, en als je een mening geeft altijd proberen respectvol te zijn..
  Maar als je wat op je blog laat zien weet je ook dat er altijd mensen zullen zijn die dat helemaal niks vinden, daar moet je als blogster ook mee kunnen dealen....en misschien vinden we dat allemaal nog wel het lastigste wat er is...
  Liefs Dineke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik bedoel natuurlijk Inspiratie en geen inpisatie....hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een heel klein stukje laat je zien van je keuken..genoeg om vol spanning naar je volgende post uit te kijken..
  En het hele gebeuren laat ik lekker aan mij voorbij gaan:)
  Leuk dat je ook van "mijn" rivier geniet..hij is groot genoeg om met z'n allen van te genieten , gelukkig!
  Lieve groet♥

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er stoer uit! Mooie vloer ook volgens mij.... kom maar op met de rest van de foto's!
  Groeten Judith.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nou, we zien helaas maar een klein stukje van je keuken. Maar dat ziet er al geweldig uit. Laat je nog wat meer zien? Hij doet me een beetje denken aan de keuken van mijn dochter, zou graag zien if dat inderdaad klopt.
  Tja, die discussie. Eigenlijk te gek voor woorden. Maar klaarblijkelijk gaat het vaak zo. Ik vind juist leuk om te zien hoe iedereen op zijn eigen manier bezig is. En natuurlijk zie je sommige items wel erg vaak langskomen, maar niemand zegt toch dat je dat moet lezen? En als je toch graag een reactie geeft doe het dan op een vriendelijke manier. We bloggen toch allemaal voor onze lol?
  Liefs,
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Martine, ik ben het met je erns hoor. Je moet alles kunnen zeggen op je eigen blog. Maar ze ging toch wel ver vond ik. Ze mag dingen in haar huis doen wat ze leuk vind, maar dat mag een ander toch ook. Dan moet ze er niet naar kijken. Vervelend dat ze nare reactie'z heeft gehad, maar niet iedereen heeft haar vervelende berichtjes gestuurd. Ik had het idee dat iedereen die van hoffz houd of muurvuller gebruikt maar eens een keer op moest houden met dat gedoe. Nou iedereen moet doen wat zei of hij leuk vind toch...
  Maar euhhh..jou keuken ziet er super, super mooi uit. Die van mij is ook af. Zal er dit weekend ook een post over plaatsen.
  Lief dat je zo voor Debby opkomt!
  Liefs Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jeetje ik heb hier en daar wel wat verkeerde letters ingedrukt. Ik reageer met mijn mobiel, druk telkens op de letter naast de letter die ik moet gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dat ziet er gaaf uit!! Ben benieuwd naar de rest.. En ik ben het helemaal met je eens, ieder zijn eigen ding toch ;-)
  Groetjes Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ZOOOOO... gooi jij het er maar even lekker allemaal uit !! ik moet er wel om lachen, haha
  Zo zie je ook in alle mogelijke posten over interieurs de (oude) kruiken/vazen voorbij komen met allemaal diezelfde rozebotteltak erin............................................mooi hoor daar niet van en helemaal mijn ding maar ohhhh wel allemaal hetzelfde hé..tja.. landelijk wonen heet het toch..
  Ik hou erg van die stijl dat weet je maar het heeft mij een hele poos ervan weerhouden om te bloggen.
  Ik ben nu weer een beetje bezig maar krijg ik de kriebels er weer van ben ik zo weer een half jaar weg hoor ;-)))
  Maar goed...hatelijke mails ed dat hoeft toch ook weer niet hé !! waar gaat 't over


  Nu we toch bezig zijn.........je keuken word TOPPIE dat zie ik nu al.  Lieve groetjes
  Dicky Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ben héééél erg benieuwd naar meer foto's van je keuken ! Ziet er al erg mooi uit!!
  groetjes, leen

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Helemaal mee eens hoor. Ik heb Debby ook even een hart onder de riem gestoken. We hebben een blogje voor de lol zeg en het is je eigen huis. De keuken is volgens mij super geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik reageerde bij Debby ook al: als het niet je ding is, dan sla je die blog lekker over in je leeslijstje. Je mening geven op je eigen blog, altijd ... daar is het tenslotte je blog voor, maar het is soms wel de toon die de muziek maakt en van dit deuntje was ik wel even wat minder gecharmeerd.

  Haatmails/reacties zijn not done, maar eerlijk gezegd begrijp ik al die ophef niet eens want niet alleen in blogland maar ook in de gewone wereld heb je trendsetters, volgers (of schaapjes zoals jij het noemt) en ook mensen die niks met zo'n bepaalde trend hebben of het gewoon vanaf de zijlijn volgen.

  Deze week weer met de neus op de feiten, totaal naïef dat dit zo'n ruis in blogland en mailboxen zou veroorzaken en stiekem blij dat ik gewoon op mijn eigen manier blog ook al voel ik me wel eens zo'n zwart, tegendraads schaapje in blogland :) Doe mij maar gewoon weer een blogje over je keuken ...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hoi Martine,
  Je hebt helemaal gelijk hoor. Iedereen mag op zn eigen blog zeggen wat ie wil. En als je een blog niet interessant vind, dan sla je m gewoon over.
  Ik ben nog redelijk nieuw in blogland en ben nog in het beginstadium. Dus nog wel tegellijm en af en toe wat kalkverf. Maar dat geeft toch niks? Iedereen moet lekker doen wat ie zelf wil.
  Ik ben een nieuwe volgster van je blog en ik vind de foto's van jouw interieur helemaal geweldig.
  Je keuken ziet er prachtig uit en ik kan niet wachten op meer foto's!
  Nog een hele fijne avond,
  Groetjes,
  Sanny

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Het is toch niet te geloven.
  Ieder zijn ding.
  Voor mij was het nieuw tegellijm en muurvuller.
  Heb het ook gedaan.
  Maar wil nog niet zeggen dat een ander het mooi vind.
  Heb zelf een muur van sloophout.
  En dat vind je mooi of niet.
  Maar dat vind ik juist leuk dat mensen denken wat bheeft Anita nu weer.
  Maar ze zijn het van mij gewend.
  en als ik een blog niet leuk vind dan stop ik daar mee. En gaat niet vervelend doen.
  Zo. jammer.
  Ik vind je keuken heel mooi.

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Jemig, wat een gedoe.... Ik heb even terug gekeken, want ik voelde me er niet op aan gesproken. Maar ik dacht tussen de regels door te lezen dat zij zich juist aangevallen voelde omdat ze iets anders liet zien dan bij anderen. Ok, misschien had ze het iets anders kunnen verwoorden, en was er minder onrust geweest onder de bloggers. Maar ik schrok wel van al die reacties, en ik meng me er liever ook niet in want ik vind het na 5 jaar nog steeds erg leuk. En wat ik niet leuk vind, dat lees ik niet, alhoewel ik dat ook weer moeilijk vind hihi;-)). Maar hoop dat die onrust nu voorbij is.

  Je keuken is blogwaardig, dus kom maar op met die post.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Een geweldig woord! Gewoon lekker lezen wat je leuk vindt en reageren is toch niet verplicht... De eerste keukenfoto ziet er veelbelovend uit, ben benieuwd naar de rest. Hoop dat je vandaag ook hebt kunnen genieten van de zon ;)

  Fijne avond. X

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hoi Martine

  Wat ziet dat er mooi uit!
  Ben heel benieuwd naar de rest van de keuken!

  Fijne avond Liefs Vittoria

  Ps de mensen die zo'n kritiek leveren die zijn gewoon jaloers omdat ze het zelf niet kunnen!
  Wat jij ook zegt als het je irriteert lees het dan niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik ben heel benieuwd naar de rest van je keuken. Ik zie ook een mooie vloer.

  Liefs, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wel even alles laten zien hoor van je keuken...superrr.......ik wil meer !!...hihihi...liefs Ria...x !

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hoe lang ga je ons in spanning houden....... Ik wil meer foto's!!!!!
  Ben enorm benieuwd, wat ik nu zie vind ik echt geweldig.
  Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat ik van je keuken zie is prachtig. Zo'n warme uitstraling. Jouw kennende wordt hij helemaal top.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Oh martine wat gaaf. Ik wil wel meer zien hoor. Kom maar op met je plaatjes ha ha. Voor wat ik nu al zie heb je er echt je eigen draai aangegeven.

  Lieve groet,
  Gerralda

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Mooi je keuken en ben benieuwd naar het volgende !
  Liefs ida

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Martine, je maakt ons wel super benieuwd naar de rest van de keuken….
  maar het voorsmaakje beloofd ….
  Fijne dag nog
  Liefs Kathy

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Heb het ook net gelezen. Zonde van alle energie. Wou ook binnenkort een blogje maken maar je denkt ' zit er eigenlijk wel iemand op te wachten' Nou ja ik vind het nog steeds leuk om af en toe iets leuks te zien, zoals nu weer deze keuken bij jou. En ik ben dan ook weer benieuwd naar het hele plaatje.

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Heb wat gemist denk ik .......ook even niet op de pc geweest....
  Je keuken ziet wat ik ervan zie stoer uit Martine...
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Mooi sfeertje. Ben benieuwd naar meer ;-)

  Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Uhhh, Debby? Ik hou wel van een beetje 'ruhring' hihi... heb ik weer gemist;-)


  Wat is je keuken mooi geworden zeg! Ik hou d'r zo van!!!

  Ik zit tegenwoordig ook op Pinterest en pfff; wat een inspiratie doe je daar op. Wel irritant als je zoveel ideetjes opdoet en er (nog) niet zoveel mee kunt... volgens mijn betere helft krijg ik veel te veel tijd om dingen te verzinnen en wil ik veel te veel (tja, we hebben nu eenmaal met een budget te maken helaas)

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat is je keuken mooi zeg. Ben benieuwd naar de volgende foto's.

  Lieve groet, Roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Die post van Debby heb ik even gemist, ga ik nog even lezen. Wat raar dat er van die vreemde reacties worden gegeven...ik hou daar ook niet van...ik deel je mening als je schrijft; lees het dan niet....

  Fijne avond

  X Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Hoi Martine, ik zit een beetje rond te kijken, zie ik deze foto. Had ik al een voorproefje van gehad. ha, ha. Ik ben idd heel benieuwd naar het totaal plaatje en hoe nou de doorkijk is naar je woonkamer. Ik vind het heel stoer! Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Hoi Martine,
  Op zich mooi zo, maar ik kwam via het blad van Mart K.leppe op je blog. Daar staat een heeeeeel andere keuken in, persoonlijk vind ik het erg zonde wat je er nu van maakt. Zo'n mooi sfeervolle keuken en kleur!!! Wat dat betreft is het ook wel schaapjes gedrag met die planken deurtjes.
  Ben benieuwd naar het totaalplaatje
  Succes. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ik ben een tijdje niet meer op blogland geweest ,komt miss ook omdat je even geen inspiratie hebt en overal hetzelfde voorbij ziet komen
  En dat schaapjesgedrag -zoals jij dat noemt- (grappig woord) dat is ook niet zo mijn ding ,maar goed dat gaat vaak zo
  Ik heb nog wat in te halen overal ,dat valt niet mee ,ik ga proberen hier en daar weer reacties te plaatsen,ik geniet toch altijd weer van de mooie fotos ,ook bij jou weer
  Lieve groet Amy

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ik ben een tijdje niet meer op blogland geweest ,komt miss ook omdat je even geen inspiratie hebt en overal hetzelfde voorbij ziet komen
  En dat schaapjesgedrag -zoals jij dat noemt- (grappig woord) dat is ook niet zo mijn ding ,maar goed dat gaat vaak zo
  Ik heb nog wat in te halen overal ,dat valt niet mee ,ik ga proberen hier en daar weer reacties te plaatsen,ik geniet toch altijd weer van de mooie fotos ,ook bij jou weer
  Lieve groet Amy

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ben natuurlijk je mailadres weer kwijt...maar het is heelhuids aangekomen....leuk hoor, ben er weer helemaal blij mee...bedankt voor het goede inpakwerk.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Hoi meid
  Het is je eigen blog en je mag gewoon zeggen wat je wilt,als andere dat niet willen lezen dan toch niet?
  Ik weet wat je bedoeld met de muurvuller,ik vind het zo jammer dat al die interieurs zo op elkaar lijken,niks aparts aan,geen eigen ideeen meer,hetzelfde kleuren en allemaal bewerkte potten.
  Heel gek dat ineens iedereen van sober houdt.

  Maar ja ik vind dit een hele leuke blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Oh ik ben zo benieuwd hoe je keuken nu verder is geworden. Dit ziet er al prachtig uit.
  En ja iedereen steekt elkaar wel aan hoor in blogland. Toch doet iedereen het weer net even anders, ach het delen is toch ook weer leuk.
  Liefs en fijne week,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 49. ik ben zoń schaap dat de muurvuller heeft ontdekt maar niet dat mn hele huis onder handen wordt genomen. De post van Happy living heb ik gemist en hij staat er ook niet meer op. Heb dat al bij meerdere gezien van die anonieme reacties bij mensen en t gaat nergens over. Als je je ergert aan posten of wat dan ook, zoek n andere blog op die je wel interesseert en zet anders je laptop uit en ga met je tenen spelen. Zo dat is mijn mening. Denk dat dat soort personen erop uit zijn en alles van een ander zien .....zou beter zijn als ze zichzelf eens goed gingen bekijken en beoordelen,
  Fijne avond
  grtzz Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb geen post geschreven hierover hoor.. ik heb slechts het volgende zinnetje geschreven: dat de zoveelste pot met muurvuller me even mijn neus uitkomt...

   thats it.

   Debby

   Verwijderen
 50. Hey Martine, dank je voor je compliment en leuk dat je me gaat volgen :))
  Ik ook eens bij jou kijken
  lieve groet Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Wat een gave stoere keuken. En iid, ik haal ook veel inspiratie en ideeen uit blogs.
  Ik ga me eigen aanmelden om als volger van jou blog , weer eentje erbij :)
  Succes verder.

  Groetjes, Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Wat jammer dat je niets meer post. Ik hoop dat je snel weer zin krijgt om je mooie huis aan iedereen te laten zien. Ik ben razend nieuwsgierig naar je nieuwe keuken.
  Met lieve groet,
  Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Sluit me aan bij de bovenstaande reactie. We zitten met smacht te wachten, ook al heb ik een preview gehad :-) :-)
  Groetjes Silvia.

  BeantwoordenVerwijderen