Impression Lifestyle

Impression Lifestyle

maandag 3 november 2014

weer terug in blogland

Na een hele lange afwezigheid van ruim een half jaar eindelijk weer een berichtje van mij. De afgelopen tijd had ik geen tijd en zin om te bloggen wegens gezondheidsredenen. Ik heb heel lang zitten verzinnen of ik nu wel of niet hierover iets op mijn blog zal zetten, omdat op het wereldwijde web alles te zien is en Pietje ( nou ja, zal wel een andere naam zijn, want een Hollandsere naam dan Piet bestaat er niet hihi)  in Verweggistan kan lezen wat er met mij aan de hand is. En dat hoeft van mij eerlijk gezegd niet. Maar omdat ik op verschillende blogs las dat ik met ernstige gezondheidsproblemen te maken heb en er al gevraagd werd of ik een kwaadaardige ziekte had waar veel vrouwen helaas mee te maken hebben, zal ik een klein stukje uit de doeken doen.

Nee, ik heb niet met die vorm te maken. Maar helaas wel met die kwaadaardige ziekte en bij mij is er jammer genoeg ook het een en ander geamputeerd. Laten we het er op houden, dat ik nu 1 oog tekort kom en dat is even wennen. Maar gelukkig went dat snel en heb je ook geen keus. Voor de rest gaat het, naar omstandigheden, heel goed met mij.
Bij deze wil ik ook de blogsters en volgers die er van af wisten, omdat ik via facebook regelmatig contact heb, bedanken voor hun attente kaartjes, kadootjes.en berichtjes. Daar knapt een mens van op.

Maar nu iets heel anders. In mijn vorige post zou ik het recept geven van die taart. Nog even geduld, Deze week is er hier in huis iemand jarig en dan wordt hij weer gemaakt, dus in mijn volgende post zal ik hem zeker plaatsen.

Omdat ik de laatste tijd weinig inspiratie had, heb ik momenteel weinig leuke foto's om te plaatsen. Maar om het toch een beetje op te leuken, heb ik vanmiddag even snel wat foto's gemaakt. Niet bijzonder, maar anders wordt het zo'n kaal stukje tekst :}

Zat ik afgelopen weekend nog buiten met een glas rose aan de tuintafel, nu zit ik met een kop herfstthee binnen en waait de wind rondom het huis en zie ik de bladeren wel heel snel van de boom vallen. Ach, ook wel weer leuk.

Hier in huis zijn we bezig met de gang. Omdat die nogal gedateerd was, vanillegeel, werd het hoog tijd om hem aan de rest van ons interieur aan te passen. Hier alvast een klein tipje van de sluier, Alhoewel ik nu zie dat de foto wel erg overbelicht is :)


tot de volgende keer en als het goed is, ben ik dan wat sneller met het plaatsen van een nieuwe post.
liefs, Martine

56 opmerkingen:

 1. Sterkte Martine!
  Ben erg benieuwd naar je recept en het eindresultaat van de hal.
  Lieve groet, Michelle
  www.wonendromen.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap je, dat je niet aan de grote klok wilt hangen wat er persoonlijk aan de hand is. Hoewel ik je helemaal niet ken, begrijp ik dat je best ziek bent (geweest) en wil je heel veel sterkte toewensen.
  Dan is bloggen natuurlijk totaal niet belangrijk en al helemaal niet relevant om vreemden op de hoogte te stellen van jouw toestand. Je blogt voor je hobby en jij bepaalt hoe vaak en wat je wilt vertellen.
  Hartelijke groet,
  Barry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte Martine!

  Groetjes Dineke(stille volger;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend fijn dat je er weer bent, Martine! Je hebt een heftige tijd achter de rug en al zal het nog steeds wel moeilijk zijn om te accepteren dat je een oog moet missen: ik hoop van harte dat je je nog heel lang heel goed blijft voelen!

  Het tipje van de sluier m.b.t. de hal ziet er goed uit. Daar ben ik mij ook nog over aan het beraden!

  Tot gauw met een volgende post!! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Martine, wat ben ik blij om weer een post van je te zien. Ik schrijf er niet te veel over, maar leef met je mee.
  En de gang en de taart houden we van je tegoed.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je er weer bent Martine, en dat het wat beter met je gaat.

  Liefs, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je weer even in blogland bent want kan me voorstellen dat je prioriteiten duidelijk ergens anders lagen en nog zullen liggen. Leuk dat de gang ook die geweldige sfeer krijgt, laat je het eindresultaat nog zien? Geniet lekker van je kop thee, het is er vandaag echt weer voor :) Groetjes, Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat je er weer bent...
  Wat heb jij spannende maanden achter de rug..en nog zal het onzeker voor je zijn: heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn weer iets van je te vernemen. Vele verhalen deden de ronde, maar uit eerste hand is toch het beste. Ik begrijp hoe moeilijk het voor je is/was en dat dit aanpassingen vergt. Facebook heb ik niet, dus verder dan blogland kom ik niet. Maar wil je toch zeggen dat ik het bewonder dat je het zo goed oppakt. Dacht even.....komt er ooit nog een berichtje...? Maar gelukkig ben je er weer. Sterkte met je persoonlijke proces, het is niet niks.
  Liefs Dinka

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik lees dit zojuist en begrijp dat je door een moeilijke periode bent gegaan en nog zit... het is niet niks. Ook begrijpelijk dat je dit niet met iedereen wilt delen.
  Fijn dat je nu het bloggen weer een beetje kunt oppakken.
  Heel veel sterkte!

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi Martine om de regie in eigen hand te nemen, voordat je allerlei vervelende ziektes in je schoenen krijgt geschoven, terwijl één toch echt meer dan genoeg is...;-) Je hoeft zeker niet in details te treden, dit is genoeg toch?!
  Ondanks het feit dat je 'gauw' even wat foto's hebt geschoten ziet het er weer sfeervol bij je uit!
  Hoop dat je ondanks alles toch van je fijne huis kunt genieten!

  Liefs Dineke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. JippieJaJeej! Je hebt weer een post gemaakt!
  Ik snap je verhaal.. Het is natuurlijk ook niet aan ons, medeblogsters, om zoiets even (zonder overleg met jou vooraf) bekend te maken, dat is een privé-aangelegenheid en hoewel goedbedoeld, is het natuurlijk alleen maar aan jou om zoiets te delen of niet.

  Kus van mij X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Martine, fijn dat je er weer bent en nog fijner dat je je na deze zware tijd weer goed voelt.

  Hele fijne week en lieve groet,

  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je hebt een nare tijd achter de rug, Martine. Gezellig weer een bericht van je te lezen!
  Sterkte met alles en ik kijk uit naar je volgende post!
  Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat www heeft z'n voordelen, maar ook z'n nadelen... privacy is er inderdaad niet en aiii... ik heb mijn medeleven ook getoond op mijn blog (sorry!)

  Ik heb het je al heel vaak gezegd, maar jij bent ECHT een kanjer en ik heb zoooo'n respect voor je, hoe jij je staande hebt gehouden tijdens alles wat je de afgelopen maanden hebt moeten doorstaan!

  En fijn dat je weer terug bent in Blogland, dikke knuf X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk dat je er weer bent, ik was ook net een beetje foto s aan het verzamelen voor als ik weer eens iets wil posten, kan maar zo nog een tijdje duren hoor. Inderdaad dat recept was ik nog heel benieuwd naar met dat blikje melk was het toch?

  Hou je taai!
  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zo heel af en toe kijk ik of er nieuwe posten zijn... jouw ziek zijn wist ik ergens wel, maar ook weer niet.

  Begrijp dat je een hele heftige tijd achter de rug hebt.
  Heel veel sterkte meis.. fijn dat je je weer iets beter voelt.
  Pas goed op jezelf.
  Liefs Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Voor ik zelf begon te bloggen was ik al een absolute fan van jouw blog.
  Daarom ben ik blij dat het weer een beetje beter met je gaat .
  Ik wens jou nog veel sterkte toe en snap dat het bloggen helemaal niet jouw prioriteit is.
  Veel moed en liefs
  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Was natuurlijk wel op de hoogte maar ben blij dat je toch weer aan het bloggen bent geslagen. Sfeervolle foto's hoor. Ben benieuwd naar je hal als hij gedaan is.
  Liefs,
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Lieve Martine, ik vind het knap dat je zo positief bent ingesteld!! Wat een nachtmerrie heb jij meegemaakt! Ik wil jou en je man en kids veel sterkte toewensen! En beterschap! Knuffel uit friesland, Jitske

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Fijn dat je er weer bent Martine: heb me zo vaak bij het bloggen afgevraagd hoe het met je zou zijn!
  Wat heb je veel meegemaakt in dit afgelopen half jaar zeg! Maar zo te lezen ben je een positief persoon. Ik wens je veel moed en sterkte toe.
  Ben benieuwd hoe het met je gang gaat worden....het ziet er in ieder geval veelbelovend uit!

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Misschien beter dat je het nu toch een beetje uitlegt voordat er Inderdaad allerlei rare verhalen gaan ontstaan.
  Verder ben je gewoon een hele sterke persoon, waar ik heel veel respect voor heb.
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Lieve Martine, ik bewonder je enorm! Wat sta jij toch ondanks al de ellende die je al hebt meegemaakt positief in het leven.
  Je hal wordt mooi zie ik maar ik had niet anders verwacht van jou en je handige man :))

  Veel sterkte verder!
  Liefs, Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Welkom terug Martine! Fijn om weer een blogje van je te lezen en goed van je om helderheid te geven!
  Je bent dapper..hou vol!
  Lieve groet
  Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik had door het lezen van andere blogs al begrepen dat je gezondheidsklachten te maken hadden met die vreselijke ziekte. Ik ben heel blij dat het naar omstandigheden weer goed met je gaat.
  Fijn om weer een bericht van je te lezen!
  Groeten,
  Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Lieve Martine....je hebt prachtige foto's geplaatst. Ik heb je regelmatig gesproken, maar wil je toch ook hier nog heeel veel sterkte wensen!!!
  Liefs Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik heb er echt bewondering voor hoe jij je hier doorheen slaat en inderdaad, je hebt ook geen keus, maar toch... iedereen gaat er anders mee om. Petje af voor jou!!
  Het is al laat, maar wilde persé nog even reageren.
  Ooh ja, die taart lijkt me mmm, ik heb m nog niet gemaakt ;-) Gefeliciteerd vast!!
  Leuk dat jullie met de hal bezig zijn, ik ben benieuwd en kijk al uit naar je volgende post.

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Fijn dat je berichtje geplaatst heb op je blog en je recept houden we nog even tegoed. Bewonderenswaardig hoe jij met je gezondheidheid en na je operatie bent doorgegaan! Heel veel sterkte met het herstel! De foto's van de hal zien er al mooi uit!
  Liefs Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Alsjeblieft, doe geen verontschuldigingen! Het is geen moeten hoor.. Als het niet gaat of als er belangrijkere zaken zijn die aandacht vragen dan is dat volkomen logisch! Ik wens je heel veel sterkte, klinkt maar als een vervelende en zware periode waarin je zit.. Rustig aan! En geniet van je mooie huis, bloggen komt wel weer. Liefs Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Dapper en ik denk ook goed dat je het van je afschrijft.....sterkte met alles lieverd...x!...wat heb je toch een mooi lekker sfeertje in je huis!...liefs van mij Ria...x

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Phoe klinkt heftig en zal het ongetwijfeld ook zijn voor jou! Ik wist ook niet precies van hoe of wat maar had al wel eea gelezen. Je gaat dan toch afvragen wat er is maar jij bent degene die bepaald wat je kwijt wil. Heel veel sterkte nog verder met dot proces en leuk dat je er weer bent!!

  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat fijn dat je er weer bent, ik vind je echt een heerlijk positief persoon, en toppertje!
  Liefs Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps, wilde weer veel te snel, moet natuurlijk zijn "een Toppertje"

   Verwijderen
 33. Fijn dat je er weer bent en dapper dat je toch een tipje van de sluier oplicht. Ook goed te lezen dat het nu wat beter met je gaat en natuurlijk volg ik op de voet je veranderingen in huis. Fijne dag nog en groetjes van Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Fijn dat je weer even zin hebt om te bloggen, sterkte kanjer!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Lieve Martine, Je kent me helemaal niet, maar ik volg je al een poosje. Sterker nog, jouw blog was de eerste blog die ik ging volgen! Door een reportage van jou in de Mart (van Mart Kleppe) wist ik in welke stijl ik mijn woning wilde veranderen. Ik vind het zo mooi bij jou en keek elke keer uit naar een nieuwe blog.... en toen opeens kwam er niks meer.
  Veel later begreep ik uit andere blogs dat je ziek was.
  Ik vind het heel erg voor je, en ben blij dat het nu naar omstandigheden goed met je gaat. Ik wil je heel veel sterkte wensen. En fijn dat je weer zin had om een blog te plaatsen!
  Liefs, Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat fijn dat je weer terug bent. Ik schrok wel van wat je hebt mee moeten maken. Toch kom je sterk en positief over. Ik wens je veel sterkte, Martine!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ha Martine, fijn weer een berichtje van je te lezen op je blog. Mooie foto van een `geniet-momentje`. Het zijn de kleine dingen die het doen in het leven.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Fijn dat je weer terug bent. Dat is niet niks wat je allemaal moet mee moet maken, ik wil je dan ook heel veel sterkte en kracht toe wensen.

  Liefs Gonda

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Lieve Martine,

  Wat fijn dat je weer gaat bloggen!
  En wat een naar bericht, maar heb wel heel veel bewondering voor je hoe je met deze situatie omgaat.

  Liefs en een knuffel
  Vittoria :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ik ben heel blij dat je weer bent begonnen met bloggen, ik volgde je blog al heel lang anoniem, schrok heel erg toen ik net las wat de reden was van je blogstop, ik wens je heel veel sterkte!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Blij dat je er weer bent en dat je t naar omstandigheden goed gaat.
  Alvast een dikke proficiat voor de jarige en ben benieuwd naar de taart:))
  Fijne avond
  grtzz Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik had je al via de mail gesproken , maar nogmaals heel veel sterkte en kracht toegewenst!
  Fijn dat jullie weer kunnen klussen en de hal gaat vast prachtig worden.
  Liefs,Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Hé Martine....knap van je om er zo over te schrijven en ik wens je ook heel veel sterkte en vind het leuk om weer iets van je te lezen....en ik ben helemaal benieuwd naar het eindresultaat van je gang...ik vind het nu al super uitzien...lieve groet Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Beste Martine, als stille volger wil ik je ook graag welkom terug heten! Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het leven soms kan zijn, maar hoe fijn ook dat er een moment komt waarop je weer enigszins de draad kan oppakken. Dat vereist moed (omdat je toch iets over je ziekte met ons hebt gedeeld) en kracht (om weer langzaam aan actief te worden op welke wijze dan ook). Het is echter ook heel goed voor je gevoel van eigenwaarde! Sterkte met alles en hartelijke groet van Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Jeetje Martine, wat moet dit heftig zijn geweest en nog steeds zijn. Maar gelukkig gaat het naar omstandigheden goed met je. Soms moet je even de boel de boel laten totdat je weer behoefte hebt aan andere dingen, zoals bloggen of je gang opknappen. Je sneak peak van je gang is heel mooi, maar dat verbaast me niks!

  Sterkte met alles en tot blogs en wie weet tot ziens in een van de woonwinkels ;-)

  Liefs, Cynthia

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Wat fijn weer een post van je te lezen! We snappen heel goed dat het bloggen op een heel laag pitje stond/staat want het is niet niks. Knap dat je toch nog de puf hebt gevonden om de gang op te pimpen! Ziet er heel goed uit!!

  Tot snel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Jeetje Martine, wat zul je in een rollercoaster van emoties hebben gezeten, en nu misschien af en toe nog wel. Ik ben blij weer een post van je te lezen. Ben benieuwd naar jullie hal.
  Liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Wat schrik ik van deze post Martine. Wat een heftige periode in jullie leven.
  Wij hebben vorig jaar een keer mailcontact gehad over onze verkleurde eiken vloeren en ik heb je kort gesproken bij de open dag van Minke Scherrenburg waar ik je herkende n.a.v. de reportage in Mart's magazine. Jullie hadden toen plannen met de keuken en deze is overigens een plaatje geworden.
  Fijn dat jullie nu hal restylen, geeft ook positieve energie en de eerste foto's geven al een mooi sfeertje.
  Geniet van de verjaardag en de lekkere taart (benieuwd naar het recept...).

  Ik wens jullie heel veel sterkte en alle goeds voor de toekomst.

  Lieve groet Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Heel veel Sterkte!! Ik leef met je mee.
  Maar wat je laat zien van je hal is veel belovend... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Mooie post Martine. Lees m nu pas. Heel veel sterkte op weg naar herstel.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. prachtige post genoten van je mooie plaatjes heerlijk sfeertje wens je heel veel sterkte met alles ... geniet maar lekker van jullie mooie huis en prachtige sfeer ... een fijne week ...lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Prachtige post met weer hele mooie foto's. Veel sterkte met alles.

  Lieve groet, Roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Jeetje, ik wens jou en je naasten alle kracht die je nodig hebt .
  En post maar weer snel een nieuwe post ben benieuwd want het ziet er al heel erg mooi en sfeervol uit! Knap gedaan. Lieve groet, leen

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Oh lieve Martine...zie nu pas je post......Wat een verhaal.....Wil je even laten weten dat ik met je meeleef en hopelijk zie ik snel weer zo'n heerlijke geniet post van je.

  Wens je veel liefs en sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Hee lieve Martine,
  Hoe is t nu met je meis ?? ik hoop weer een stapje in e goede richting..
  Na een poosje hier ook weer een berichtje van mij....was hier ook even niet en er ging van alles mis met mijn blog.....dus die is er inmiddels onder de oude naam dan ook af...
  Nu heb ik een nieuwe blog gemaakt met de naam Huys 50 maar heb het idee dat niemand het kan zien.... kun jij mijn blog nu vinden ??? ben nu al mijn volgsters kwijt en dat vind ik wel erg jammer.... mischien kun jij een klein oproepje doen op jou blog ??????

  tot gauw weer en mischien kun je me helpen.... en ga je mij weer volgen (als je mijn blog tenminste weer kunt vinden)

  Knuffel van mij

  Dicky Marie

  BeantwoordenVerwijderen