Impression Lifestyle

Impression Lifestyle

vrijdag 10 juni 2011

heerlijk weekend en blogprobleem opgelost

He he, ik ben eruit.  Ik meldde het afgelopen woensdag al op mijn blog, dat ik geen reacties kon plaatsen bij anderen.   Ik gebruik nu Google Chrome en nu werkt het allemaal wel.  Blij toe dat ik er nu achter ben, want nu vind ik het weer leuk om te bloggen. En reacties te plaatsen bij anderen.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn pinksterweekend, wat je ook gaat doen, thuisblijven of lekker weg.  Geniet ervan!!!!

Wij blijven heerlijk thuis,  er ligt een hele lijst met klusjes die afgewerkt moeten worden.  Wie weet krijgen we visite en dan heb ik daarvoor het volgende leuke schilderij hangen.


Goed weekend , lieve groet van Martine

6 opmerkingen:

 1. Dat is nog eens een welkomsgroet voor je gasten!

  Ik wens je een fijn Pinksterweekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je alles weer voor elkaar hebt; reageren en reacties krijgen blijft toch wel erg leuk! Wat een leuk welkomst-schilderij.

  Fijn weekend,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Martine,

  Even snel voor ik weer ga werken. Maar het plafond dat je ziet, die met de balken blijft gewoon zo hoor. Nee, daar moet ik niet aan denken om weg te halen. Maar wij hebben ooit een heel stuk aangebouwd, waar dus de eethoek en de keuken is. En dat zijn gipsplaten en daarvan zijn de naden dichtgemaakt. En volgens manlief is dat niet naar wens, hoezo perfectionistisch..) We gaan wel het plafond in de woonkamer ook aanpakken, maar meer omdat het wel erg vuil is, zie je niet op de foto, en waarschijnlijk zien wij dat ook alleen, maar dat is echt 20 jaar geleden voor het laatst gedaan. Dus jij gaat ook aan je plafond beginnen. Succes dan maar, zo nu moet ik vliegen.

  Fijne dag,
  lieve groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Trouwens, die plank had ik voor € 1,50

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi hoi ben via via op je mooie blog terecht gekomen ga je volgen want je stijl spreek me wel aan .... kom ook eens een kijkje nemen op de mijnen lijkt me leuk


  lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je schilderij is leuk..
  En een tip mocht je gaan naaien met de postzakken stof.... neem dan een jeans naald... anders gaat het niet goed komen.. dan knapt de naald zeker..
  Succes
  Groetjes Hettty

  BeantwoordenVerwijderen