Impression Lifestyle

Impression Lifestyle

donderdag 31 maart 2011

inloopkast(je)

Jammer dat het buiten zo regent, maar ja, dan heb ik mooi even de tijd om een stukje te schrijven. Joy, onze hond, is er ook maar bij gaan liggen, want het is toch hondenweer buiten.


Ik ben helemaal weg van, waarschijnlijk elke vrouw, een inloopkast, oftwel chic gezegd: een walk in closet.  Maar ja, zo groot is ons huis niet en boven al helemaal niet, dus die wens zou in dit huis alvast niet vervuld worden. Maar een paar maanden terug moesten we hoognodig onze slaapkamer eens een opfrisbeurt geven wat verf betreft en wilde ik ook de grote linnenkast eruit.  Die stond zo raar tussen 2 muren in, ik wilde het daar wat strakker.  We zouden er een kast in maken met schuifdeuren of iets anders, maar in ieder geval wat strakker.  Toen kwam manlief op het idee om tegen de linker muur en tegen de rechter muur een smalle kast te maken met goede opbergruimte ( leve Ikea).  Voor die 2 kasten dan weer een muur plaatsen en er 2 deurtjes in maken.  Dat heeft hij toen gedaan er ik ben nog steeds blij met het resultaat, want er zitten inbouwspotjes in en alle ruimte wordt benut. Heb ik toch een inloopkast(je).


De slaapkamer hebben we voor de rest geverfd in de kleur Swiss Grey van Ptmd.  De shutters voor het raam heeft manlief gemaakt.  Er komen nog hogers shutters, maar nu heb ik voorlopig even wat en ook geen inkijk.


Vanmorgen heb ik de nieuwe Wonen Landelijke Stijl gekocht. Hij is weer erg leuk.  En er staat een heel mooie reportage in van een nieuw gebouwde klassieke villa hier in ons dorp.

een fijn weekend vast aan iedereen, met volgens Piet Paulusma, zomerse temperaturen a.s. zaterdag, heerlijk zet de prosecco maar vast koud.

groetjes, Martine

7 opmerkingen:

  1. wat handig zo die kast en mooi die deurtjes er zo voor, gezellig ziet het eruit.
    hier regent het ook, dus effe tijd voor bloggen.

    fijne dag nog
    groet stina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een topidee en wat een stijlvolle slaapkamer. Ziet er super uit!

    Is het nog gelukt met de dekens?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ziet dat er supermooi uit; heerlijk zo'n man die met je meedenkt ;) Ook hier is het slecht weer, maar toch maar even een wandeling gemaakt met Bo. Joy is goed gegroeid in vergelijking met de vorige foto!

    Fijne dag,
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kleur op je muur en een inloopkast... altijd fijn! Wij hebben er ook eentje van bescheiden formaat op de slaapkamer, maar volgens mij komt een vrouw ALTIJD opbergruimte te kort, want hoe meer ruimte, hoe meer we kunnen shoppen om die ruimte te vullen:-)
    Wat betreft de verf, die is hier ook 33 euro, dus dat maakt niets uit!
    En qua bladen, is de NEST een leuk blad, is gewoon een lifestyleblad maar zo eens in de zoveel tijd komen ze met een woonuitgave. Ook de TIJDLOOS WONEN is ook aardig; wel wat strakker vaak. Maar de WLS en de Landelijk Wonen staan bij mij bovenaan de lijst van de vlaamse bladen (oké, de WLS is er ook in een nederlandse editie...)
    Fijn weekend alvast, ik mag morgen nog een lange dag werken, maar zaterdag: GENIETEN!!!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou leuk zo die inbouw/inloopkast van je.
    En de WlS is al uit, morgen even snel halen.
    Heerlijk om Zaterdag mee in de tuin te zitten.

    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Have you ever considered publishing an e-book or guest authoring on other blogs?

    I have a blog based upon on the same ideas you discuss and would
    love to have you share some stories/information.
    I know my audience would appreciate your work. If you're even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.

    Have a look at my homepage :: diet that works

    BeantwoordenVerwijderen