Impression Lifestyle

Impression Lifestyle

zondag 13 oktober 2013

Inspiratie opdoen en sfeer proevenJullie zullen inmiddels wel weten dat ik knettergek ben van stoere interieurs met o.a. kalkverf en doorleefde accessoires. Als ik in interieurs of winkels kom waar ze deze woonstijl hebben, kan ik thuiskomen met een hoofd vol inspiratie. Afgelopen vrijdag heb ik in Culemborg de nieuwe Hoffz collectie gezien. Die ziet er weer erg leuk uit. Het viel me op dat er deze keer ook veel bruintinten bijzitten. O.a. in plaids.  Niet verkeerd moet ik zeggen. Het staat erg mooi bij de grijstinten.

Omdat het wereldje van mensen die net als ik weg zijn van stoere interieurs niet zo heel groot is, ken je onderhand best veel mensen met dezelfde woonpassie.Zo ken ik bv. ook Anja Otto. Anja's passie is al van jongs af aan het interieur. Ze houdt erg van de sobere, stoere landelijke stijl.  Sinds twee jaar maakt Anja van haar passie haar beroep als interieurstyliste. Ze vindt het heerlijk om andere mensen te helpen om van hun huis een gezellig en warm thuis te maken. Ze gebruikt graag kalkverven en stoere decoraties.

Omdat het tijd is geworden om anderen de warme sfeer te laten proeven van haar interieur en inspiratie op te doen, houdt Anja open deur dagen. Op deze dagen verkoopt Anja woonaccessoires die in deze sfeer passen.

De open deur dagen zijn op vrijdag 1 november en zaterdag 2 november a.s. van 10.00 tot 17.00 uur. Je bent van harte welkom om de warme, landelijke sfeer te proeven.
Haar adres is Noordelijke Dwarsweg 49 in Zevenhuizen (Zuid-Holland).
Ik heb het alvast in mijn agenda genoteerd.  Vind je het leuk om Anja op facebook te volgen? Daar is ze ook te vinden op Anja Otto Interieur en Verkoopstyling.


Wie weet ontmoet ze je op een van deze dagen.  Liefs, Martine26 opmerkingen:

 1. Hoi Martine!
  Wat een leuke tip! Ik denk wel dat we daar gaan kijken, ben heel benieuwd!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor inspiratie sta ik altijd open, jammer genoeg is dit te ver hier vandaan. Bovendien staat dat weekend al vol gepland, dus dat gaat niets worden. Maar desondanks bedankt voor de tip! Ik wens jou heel veel plezier!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd leuk om inspiratie op te doen, vooral bij mensen die dezelfde passie hebben... alvast heel veel plezier gewenst!

  Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik deel dezelfde passie zoals je weet. En vond het leuk om je weer even te zien in Culemborg. Maar gek genoeg zie ik wel allerlei mensen lopen die ook die passie delen, maar daar blijft het vaak bij. Ik ken weinig mensen persoonlijk. De naam Anja Otto ken ik wel door Pinterest. Deze foto's kwamen mij dan ook hel bekend voor. En ik zou daar best een keer willen kijken. Even kijken, want ik kom vrijdag terug van een korte trip naar Engeland. Zaterdag misschien, maar dan miet ik even kijken of dat lukt en wie er mee wil....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik deel ook deze passie. Ik merk dat ik steeds meer neig naar stoere accessoires in mijn landelijke interieur. Jammer genoeg zit ik momenteel midden in een verbouwing van mijn woonkamer en heb ik helaas nog geen tijd.

  Groet,
  Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In ons huis heerst een heel andere sfeer. Maar ook ik neig steeds meer naar deze sfeer. Bij het restylen van mijn meubeltjes kies ik bijna niet meer voor wit, maar vooral voor de warme grijze en bruine tinten. Ik vind het dan ook heel jammer dat ik niet in de buurt woon. Anders was ik zeker een kijkje komen nemen!
  Fijne avond. Groetjes van Aleta

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bij Guusje Thuis wordt het ook steeds stoerder; die kleine, stoere viervoeter heeft ons vast aangestoken, maar mag nog best stoerder! Had best graag even bij Anja willen spieken maar een jarige puberzoon en een concert (uiteraard samen met hem) dat weekend dus dat zorgt al voor een veeg-me-maar-bij-elkaar moment op maandag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik deel ook deze passie.
  Laat het nou ook nog eens dichtbij zijn:)
  Ik denk dat ik er vrijdag even ga kijken, leuk!

  Fijne avond,
  Groetjes Dorine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt mij heel leuk en nog eens dichtbij ook eindelijk haha om te gaan kijken !
  Mooi inspiratie op doen is altijd leuk !
  Liefs Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Altijd goed om ideeën op te doen en een passie te delen,maar helaas is dat niet om de hoek.

  Groetjes, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Martine Wat een leuke tip. Ik heb even op facebook gekeken, wat een prachtige foto's zeg. Als ik in de gelegenheid ben ga ik kijken. Wat ik zo leuk vind is dat het de geboorteplaats van mijn moeder is. Dus dan heb ik 2 redenen om te gaan kijken he?
  Lieve groet Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke tip zeg. Altijd fijn om mensen te ontmoeten en ideeën op te doen voor het interieur.

  Fijne week, Roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit klinkt me als muziek in de oren! Hopelijk kan ik dan want het lijkt me erg leuk, vind het heerlijk om inspiratie op te doen en te genieten van de sfeer, net zoals afgelopen vrijdag hihi. Kijken of we dan weer meer mensen gaan ontmoeten ;-) In ieder geval bedankt voor de tip Martine, ga vanavond meteen in m'n agenda kijken en die van m'n chauffeur oftewel Fabian haha.

  Fijne week en wellicht tot dan ;-)

  Groetjes, Cynthia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Eindelijk eens iets leuks niet te ver weg voor mijn, dus wie weet....noteer het in ieder geval in mijn agenda...lijkt me heel leuk.
  Fijne Week.

  Groetjes,
  Inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik had ook kaarten voor Culemborg afgelopen vrijdag. Kon helaas door ziekte niet. Vond het erg jammer, zeker na de verhalen die ik op wat blogs las.
  Ik ga eens even op FB kijken. Want de Open Dagen in Zevenhuizen is voor mij te ver.
  Dank voor de tip. Altijd fijn, weer nieuwe inspiratie!
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Altijd fijn die inspiratie op interieurgebied. Helaas is Culemborg te ver hier vandaan. Maar gelukkig hebben we facebook nog. Ik zal Anja op proberen te zoeken. Bedankt voor de tip. Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk dat je dit bekend maakt op je blog voor Anja, dat zal haar zeker veel extra bezoekers brengen op haar open dagen. Ze heeft een mooie sfeer in huis.

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel herkenbaar Martine! Ik kan bijvoorbeeld ook uren zitten surfen op internet naar die sober stoere stijl ha ha, erg he?

  Zo her en der te lezen in blogland, heb ik wel weer wat gemist afgelopen vrijdag bij Hoffz! Maar bedankt voor de leuke tip joh! Ik heb Anja gelijk toegevoegd op facebook. Jammer genoeg kan ik geen kijkje komen nemen die dagen, want dan ben ik er een paar dagen tussenuit. En het is ook niet direct naast de deur. Maar ik neem aan dat er vast nog meer wordt ondernomen door Anja.

  Lieve groet,
  Gerralda

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk Martine! Helaas niet in de buurt :(

  Fijne avond

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Prachtige sfeer....waar ik helemaal van hou....
  Leuk dat je dit promoot voor Anja....je bent toch ook zo''n schat he?!!

  Lieve groetjes, Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Beetje te ver , maar ziet er wel héél leuk uit !

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Bruin tinten met grijs ik ben er gek op hahaha ben altijd in de bruin tinten gebleven en heb grijs toegevoegd een heerlijke sfeerfoto's ...lief van je dat je Anja promoot ... inspiratie is nooit weg ..wens je een fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Weer een leuk adresje erbij...leuk!
  Het is idd een klein wereldje...leuk dat ik je vrijdag heel kort even voorbij zag komen..;-))
  Mooie combi altijd, dat bruin en grijs...gebruik het ook veel in mijn interieur!

  Fijne week!!

  Dineke

  BeantwoordenVerwijderen
 24. dank, dank!
  daar wil ik heeeeelll graag heen!

  groetjes, inge

  BeantwoordenVerwijderen
 25. hoi toevallig je blog ontdekt .... ga je volgen wil er niks van missen ...
  super mooi is het daar en zo'n leuke
  ideeen.... straks loopt mijn hoofd weer over ... haha.... waarom wonen
  wij zover vandaan van al die mooie winkels ..... :-(
  fijne week
  lieve groeten kathy

  BeantwoordenVerwijderen