Impression Lifestyle

Impression Lifestyle

zaterdag 9 maart 2013

Esatto, een erg mooie woonwinkel

He bah, ik zie en hoor dat het buiten regent en dat voor de zaterdag :(
Niet echt lekker om buiten wat te doen dus. Mocht je voor vandaag nog iets leuks willen doen, dan weet ik in Rijnsburg ( ligt bij Leiden) een mooie winkel, Esatto. Vandaag hebben ze open dag.

Op deze link is de flyer beter te zien, klik klik

Esatto is een winkel  met alle verven van Pure & Original ( ze zijn sterdealer, dus je kunt de verf gelijk meenemen, er hoeft niets besteld te worden. Ideaal als je snel aan de slag wilt, en het is nu toch slecht weer, dus wie weet kan je gelijk dit weekend nog even een muurtje verven :))
In de grote sfeervolle winkel zijn oude bouwmaterialen gebruikt wat het een geweldig stoere uitstraling geeft. Op de vloeren liggen o.a. Castle Stones van Hoffz, heel erg mooi.  Er zijn volop woonaccessoires van Hoffz te vinden, helemaal leuk dus.  Ik zag er behang van Piet Boon, zo mooi. Van bijv. oude planken of steentjes.  Je moet echt je vinger er tegen aan houden, zo echt lijkt het.

Bij de winkel zit ook een restaurant, Spijs & Wijn. Het restaurant is in dezelfde stijl ingericht en alles is er te koop.  Dus zit je stoel tijdens het eten zo lekker, dan kan je hem eventueel gelijk meenemen, leuk toch?  Ze maken hun broden zelf, en dat alleen is al een plaatje om te zien. ( dan ziet het brood er in mijn broodbakmachine er echt niet uit ).

In de winkel word je hartelijk ontvangen door Carla en haar medewerkers. Dus wie weet is dit een leuk idee voor vandaag. Het adres is Vliet Noordzijde 71 in Rijnsburg. Vandaag zijn ze tot 16.00 uur open.

Iedereen een fijn weekend,
liefs Martine12 opmerkingen:

 1. Dit klinkt bijzonder goed Martine! Jammer dat het hier te ver vandaan is, anders was ik er graag een keer naar toe gegaan.

  Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een aparte winkel is dat dan!
  Leuk hoor...
  Ik heb geen auto en dan is het net te ver weg hihi...

  Fijn weekend!

  Lieve groetjes,
  Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me hartstikke leuk, helaas doen mijn 3 kinderen alle 3 aan hockey, dat betekent voor mij dus...lekker in de regen langs de zijlijn, bah, ik kan me wel leukere dingen bedenken. Mag je foto's maken straks? Kunnen we toch een beetje meegenieten. Heel veel plezier!!

  Liefs, Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Martine, Leuk weer een adresje erbij. Mij maakt het niet uit waar het is. Ik vind het leuk vooral in de vakantie een route te plannen met leuke adressen. En is het te ver uit de route dan overnachten we ergens. Is voor mij vakantie vieren hoor. Ben je nog in de Stamkamer geweest? Ik gisteren, weer even de sfeer opgesnoven. Wat ik zo mooi vind bij haar, ze verstaat de kunst van het weglaten. Zulke mooie objecten heeft ze staan. Als je bij mij komt vliegen je ogen van links naar rechts "teveel stijlhoekjes ha ha" Dus ik ga vandaag ook eens aan de gang .
  Een fijn weekend
  Lieve groeten Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zag het op fb al voorbij komen, en nu dacht ik dat jij met foto's kwam.
  Jammer...
  Maar wel leuk om weer een adresje te hebben om eens lekker te snuffelen.

  Fijn weekend
  Liefs Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O deze ga ik opslaan, leuke tip, lukt niet meer vandaag maar het is niet zover weg voor mij dus daar ga ik een keertje naar toe.

  Fijn weekend verder
  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat lijkt me een hele leuke winkel, en ik kom vaak in de buurt van Rijnsburg, mijn dochter woont in Leiden.
  ik ga daar zeker eens een keer kijken.
  bedankt voor de tip.

  fijn weekend
  inge, my choice

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om Esatto hier te zien, ik ben er al vaak geweest en het is echt een aanrader!

  Fijn weekend!

  Dineke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het was inderdaad geen weer om buiten iets te ondernemen, dus zo'n adresje is dan altijd welkom (helaas wat te ver uit de buurt, maar wie weet als we eens die kant op gaan...)

  Fijne dag. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh ik lees op blogs vaak zo'n leuke adresjes, maar helaas zo ver voor mij. Breda, Eindhoven, Maastricht, dat is nog niet zo ver vanuit Belgiƫ, maar Leiden wel. Misschien, als we eens een vakantie doen in Nederland (wat ik zeker eens wil doen).

  Goedele

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat je ook ben geweest. En grappig dat je de olijfkan had zien staan. Ja wat ik al schreef ik ben helemaal weg van De Stamkamer. En maak jij maar een overheerlijke "wortel"taart voor de kinders hoor ha ha. Mag ik je een advies vragen? Ik heb nl. ook krijtlak gekocht voor die kast van mijn oma maar nu is het zo goed als dezelfde kleur als mijn muur denk jij dat dat zal staan? Vind het zo'n moeilijke keus joh. Omdat Jan al twijfelachtig is. Moet die kast wel meteen goed zijn snap je?
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke blog heb je! Kwam je tegen op HK, vandaar even een bezoekje op je blog, ga je volgen hoor. Fijne dag nog en lieve-groetjes, Verie ♥

  BeantwoordenVerwijderen