Impression Lifestyle

Impression Lifestyle

dinsdag 15 januari 2013

uitslag give away

In mijn vorige post had ik het er over dat het geen witte kerst zou worden. Dat is ook niet gebeurd. Maar vandaag konden we hier niet om die witte wereld heen. Er ligt hier een flink pak sneeuw.


De sneeuw vind ik erg leuk om te zien. Ik vind het alleen iets minder als je de weg op moet. En na een paar keer vandaag thuis te komen met een zeiknatte hond die vol sneeuw zit, vind ik ook iets minder. Maar ja, wij wilden graag een harige hond, net als een beer. Dus dit nadeel nemen we maar voor lief :)

Zoals beloofd maak ik vandaag de uitslag van de give away bekend. Ik heb heel wat reacties gekregen.  Ook via de mail. Ik wist eerlijk gezegd niet dat er zoveel stille volgers waren. Iedereen die zich opgegeven heeft voor de give away heb ik opgeschreven op een papiertje, dichtgevouwen en in een pot gestopt. De trekking hebben we gewoon op de ouderwetse manier gedaan. Dochter Maxime heeft de trekking gedaan onder toezicht van onze ter plekke tot notaris benoemde Robine.

De winnaar van de give away is Monique Willems. Van harte Monique. Er is een mailtje naar je onderweg met wat vraagjes, zodat ik een pakket voor je samen kan stellen. Goed dat je meegedaan hebt. Je schreef in je mailtje nog, you never know :)

Afgelopen tijd waren en zijn we bezig om de keuken in een iets ander jasje te steken.  Het is allemaal nog niet klaar. In mijn volgende post zal ik er wat meer over laten zien.
Hier alvast een heel klein voorproefje.Tot de volgende keer,
liefs,
Martine


Reineke, zou je me kunnen mailen? Je bent een stille volger van me.  Ik probeer je terug te mailen, maar ik heb je email adres niet. 

14 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Monique...Ik ben benieuwd naar je keuken Martine.

  Fijne avond groet, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd naar de keuken. Hij lijkt wel dezelfde kleur als de onze pas is geverfd. Ik zit er over na te denken om de keuken zelf nog een iets andere kleur te geven, maar dan zie je het wel op m'n blog. We blijven bezig... Groetjes Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dat gaat er al heel leuk uitzien denk ik zo Martine....
  Ga je volgen dan zie ik vanzelf meer van je keuken ;-)
  De sneeuw is ook prachtig om te zien ...voorlopig geniet ik ervan....
  Groetjes Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je keuken gaat super worden dat weet ik zeker dus kom maar met de foto's ,prachtig die sneeuw jammer genoeg hier niet dus geniet van jullie mooie plaatjes ...wens je een fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier ook een witte wereld en naast wat ongemakken op de weg is het vooral genieten! Ik ben benieuwd naar je keuken...ik zat er de afgelopen dagen hier ook al naar te kijken, nadat ik in een woonblad een hele mooie kleur had gezien. Maar ik denk dat manlief mij naar de dokter stuurt als ik het idee opper hihi.

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben heel benieuwd naar je keuken.

  Fijne dag
  Liefs Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Monique Willems bij deze gefeliciteerd met je prijs.

  ik ben heel benieuwd hoe je keuken word.

  gr. anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben heel benieuwd naar je keuken! Dit voorproefje belooft veel moois....
  Lieve groetjes, Peet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh oh, jullie blijven ook bezig!!! Zal wel weer mooi worden, net als de rest!!
  Ik zie het wel.........succes!!! Groetjes Jac..........

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Monique Willems hartelijk gefeliciteerd. En je keuken zal zeer wel mooi worden jouw smaak een beetje kennende. In ben benieuwd hoor.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je maakt het wel weer spannend zeg
  :)
  Gr. Amy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kom via huisje kijken op je blog ... complimenten hoor het ziet er super uit, en je hebt een leuk stukje geschreven :)
  Ben benieuwd naar de keuken hoor!
  Fijn weekend, groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je keuken is prachtig geworden hoor, hihi!
  Net zoals de rest van je huis!
  Ik heb deze week de kleurenstalen binnen gehad van de kalkverven, mmm lastig hoor kiezen! Vind toch de potato skin wel erg mooi!
  En ik weet niet of ik nog wel een paar maanden wil wachten, het zit zo in mn kop haha!

  Groetjes Wilianne

  BeantwoordenVerwijderen