Impression Lifestyle

Impression Lifestyle

zondag 11 november 2012

MARTine



Deze week kwam de nieuwe Mart uit. Hij is  deze keer voor ons heel bijzonder, want er staat een reportage in van ons interieur. Op de cover staat een gedeelte van onze woonkamer. Dus dit wordt weer een erg leuk bewaarexemplaar.
Op facebook had ik al gezegd dat hij deze keer eigenlijk de MARTine moet heten :)




In september zijn ze hier geweest voor de fotoreportage en de tekst.  Wanneer hij precies uit zou komen was nog niet bekend.  Dus elke dag even kijken op de site bij Mart of hij er al was, maar telkens was het nog geen nieuwe uitgave. Maandag plaatste  vriendin Wilga van de blog Passie voor Wonen een berichtje op mijn ipad dat de nieuwe Mart er was.  Dus gauw de laptop gestart, want hoe handig een ipad ook is, ik kan het magazine er niet op kijken. Misschien ligt dat aan mij hoor, zo'n computernerd ben ik nou ook niet :)
Gauw even de reportage bekeken, maar op de laptop is dat lastig te zien, dus ik maar hopen dat hij snel door de brievenbus zou vallen. Wat is het dan frustrerend als je van iedereen mailtjes krijgt dat ze de nieuwe Mart hebben :(     Gelukkig kreeg ik hem later op de dag toch op de deurmat en kon ik hem uitgebreid lezen.  Dus dat viel nog mee hoe lang ik moest wachten.  Vooral als ik lees dat blogvriendin Judith een paar dagen moest wachten eer zij haar eigen reportage eindelijk in de nieuwe WLS kon lezen.  Hoezo wordt je geduld dan op de proef gesteld? :(

Afgelopen week was ik bij de Potstal in Valburg.  Ze hadden, zoals jullie waarschijnlijk wel weten, open dagen.  Op elke muur zit daar kalkverf en wow wat geeft dat toch een mooie landelijke sfeer.
Hier hebben we in huis ook overal kalkverf op de muren.  Vorig weekend heb ik de muur achter de bank in een donkerdere kleur kalkverf gezet, omdat de kleur iets te  flets was naar ons zin, vooral met het paneel wat ik er nu heb hangen.  Ik ben toen even snel naar Fanny van Stek Schilderwerken in Arkel gereden. Zij zijn dealer van zowel Carte Colori als Pure and Original.  Omdat ze sterdealer zijn van Pure and Original kunnen ze de verf ter plekke voor je maken, terwijl je ondertussen een bakje lekkere koffie drinkt. Ik vind het echt ideaal, want als ik iets wil verven, wil ik het nu, en niet over een paar dagen :)  Je kan dus gelijk aan de slag.



Het paneel is gewoon een  nieuw kamerscherm.  Maar omdat het te grijs was, kleurde hij niet mooi bij de bank.  Ik heb er donkere beits overheen gedept en nu geeft hij een oude uitstraling.


Iedereen alvast een fijne week,
liefs,  Martine

30 opmerkingen:

  1. Ik wist niet dat deze reportage over jullie huis ging, maar ik kan je er alleen maar complimenten over geven! Ik heb de foto's nog heel enthousiast aan manlief laten zien..zo van...kijk eens hoe mooi! Hij vindt het al snel te donker met kleuren maar ik vind het prachtig. Je kunt er trots op zijn!

    Fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk he die mart en helemaal als je er ook nog eens zelf in staat natuurlijk .
    ik heb hem ook laatst aangevraagd maar nog niet binnen dus kan het artikel nog niet in het echt bekijken maar hier vast een voorproefje en het ziet er erg mooi uit.
    de blogdames zijn hot geloof ik iedereen staat bijna wel in een blad of krant ha ha leuk hoor.

    grtjs saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb de Mart gelezen en herkende inderdaad jouw interieur!
    Heel erg gaaf, mag je trots op zijn!

    Lieve groet,

    Dineke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb hem nog niet gezien. Ziet er gaaf uit. Gefeliciteerd.
    Liefs,
    Rozmeen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk dat je in Mart staat.
    En wat een leuk kamerscherm lijkt echt net oud.

    fijne dag

    gr. Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ohh leuk !!
    Ik ga het blad zeker kopen om je reportage te kunnen zien en lezen !! heb ook net de WLS gekocht waar Karolina en Judith in staan, ook erg leuk.
    Jee ik heb dat niet hé, hier staat aal twee weken een blik Paiting the Past om de kast een metamorfose te geven maar ach......het komt wel, hahaaa eigenlijk best hinderlijk maar goed...zo ben ik nu eenmaal hé.
    Ik heb veel breibestellingen op het moment en daar gaat de tijd dan inzitten....;-((
    Geniet van je mooie Martreportage !!


    Groetjes
    Dicky Marie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Bij mij ook niet op iPad maar gelukkig heb ik het blad gekregen, ze mogen blij met je zijn, het ziet er geweldig uit.
    Tegenwoordig gaat het wel met me en begin ik niet gelijk met schilderen. Voorheen ging ik de verf ook kopen waar het op voorraad was, als ik een week moet wachten wil ik misschien alweer iets anders ;-) De muur ziet er mooi uit, wil nog wel een keer een betere foto zien..

    Hele fijne week!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ohh....wat leuk Martine, ik heb de Mart ook van de week in de bus gekregen en wist niet dat dit een reportage van jouw huis was. Wat een leuk artikel en wat leuk om her en der in de bladen bekende blogsters tegen te komen.
    Fijne avond en een lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik zei het al op fb, jullie hebben een lekkere sfeer neergezet in jullie huis!
    Wij waren vorige week nog bij Mart, maar ik moet zeggen dat het niet echt mijn winkel is.. ik ga liever naar De Potstal :))

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een eer om in een blad te staan! Het blad ken ik (nog) niet, ik ga het snel opzoeken op google

    Fijne zondag

    Groetjes, Pietrik

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat leuk dat jullie huis erin staat.....ik krijg het blad nooit...dus ken het verder niet....ik was ook bij de potstal afgelopen week...zo leuk !!...fijne avond liefs Ria...xxx....

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Goh ja, en nou wordt Judith's geduld alweer op de proef gesteld;-)

    Maar ook jij moet nog effe geduld hebbenhoor, want hier ligt je envelop al klaar om op de post te gaan, hopelijk zie ik morgen kans om naar NL te gaan, anders gaat ie dinsdag op de post!

    Fijne avond X

    BeantwoordenVerwijderen
  13. IK heb het gezien ,hij kwam me al bekend voor :)
    Prachtig is ie geworden
    Helaas ,die kalkmuren zijn niet mijn ding ,kvindt het net alsof je lekkage hebt gehad ,en hubbie zou er ook niet blij van worden ,gelukkig hebben we allemaal een andere smaak ,anders wordt het ook zo saai he?
    Gr Amy

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hello Martin,
    Hier in Belgie geen Mart.Ik zie u foto's reportage zo prachtige en kalkverf vind ik zo mooi kleur warm.Spijt me dat ik woon zo ver naar De Potstal.Groetjes Karolina

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hallo Martine
    Ik had je al geschreven hoe mooi ik de reportage vind. Maar ik heb een vraagje
    die stoere spot die jij boven de salontafel hebt hangen waar heb jij die gekocht? Ooit heb ik dat adres gehad maar helaas kwijt. Ik kon ze toen ook kopen bij de Stamkamer maar die waren toen zo vreselijk duur.
    Lieve groet Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Gisteren, heerlijk op de bank met een plaidje, de nieuwe Mart gelezen/gekeken :)
    Toen dacht ik al: volgens mij volg ik Martine en ja hoor!
    Leuk hoor, je huis is prachtig en de reportage erg mooi!
    Geniet van alle complimentjes!
    Groetjes Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat leuk zo,n reportage ik ga zeker het blad aanschaffen en genieten van jou mooi interieur !
    Liefs ida

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik kende je blog nog niet. Maar door jou reactie bij mij ben ik meteen even gaan kijken. En nu op de Mac even de Mart bekijken...... Leuk! Iets om trots op te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hé Martine, ik heb het boek liggen maar nog niet ingekeken. Druk met de was en alles, dat ken je wel als je net terug bent van vakantie, maar vanavond ga ik het eens op mijn gemak bekijken.

    Liefs Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat heb je heerlijke stoere inrichting. Gaaf hoor, als je in zo'n blad staat met je huis. Ik ga je volgen!

    Lieve groet,
    Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  21. He hallo naamgenoot, ik kom via Home and Lifestyle bij jou. Als iemand dezelfde naam heeft wordt ik altijd nieuwsgierig.
    Mooi blog en mooi je interieur in de Mart (ine). Die ken ik nog niet.
    Fijne dag.
    Ik ga je volgen. Lieve groet, Martine.
    (www.martinvianen.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Gefeliciteerd met deze prachtige reportage!

    Lieve groet, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hallo Martine, via het blad van Mart op je blog gekomen, super mooi ziet het bij je uit, zo sfeervol, ik ga je volgen maar ik heb een vraag. Even verder op je blog lezen zag ik dat je hetzelfde probleem hebt als ik een gele eikenvloer die je graag grijzer wil hebben. Heb jij daar inmiddels een oplossing voor gevonden?
    Ons huis heeft beneden de woonkeuken en boven met een vide de woonkamer. Beneden hebben wij de vloer geschuurd, super mooi maar het stof zat overal tot en met de tweede verdieping, daar ben ik niet vrolijk van geworden. De vloer hebben wij met waterbeits vergrijst en ziet er nu oud uit maar het geel komt er toch weer doorheen.
    Ik heb het uitgezocht en in eiken zit geel en zal altijd weer naar bovenkomen. Je kan nog even advies vragen aan Mirjam van de blog http://verftechnieken.blogspot.nl/ zij weet nogal eens raad.

    Veel succes en als je een oplossing hebt dan hoor ik dat heel erg graag.

    Alvast bedankt
    Groetjes
    Tanja

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi MARTine,
    Weer terug van weggeweest. Oh Oh, weer in een woonblad, Yeeeeeh Gefeliciteerd!!
    Hartstikke leuk joh. Je verdient het, ziet er allemaal gelikt uit hoor. Had de MART ook al eens besteld, maar nooit ontvangen, nu weer besteld en wat denk je, vanochtend op de mat... Probeer weer een beetje bij te blijven en reacties te geven. Je gaat richting Ochten van de week, heb ik gehoord. Lijkt me ook leuk. Wil ook wel, maar had al wat anders afgesproken. Hopelijk een volgende keer...Ik zou zeggen geniet ervan.....en ik denk dat ik de foto's wel op verschillende blogs tegenkom. Gr. Jac.............

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Congratulation Martine, you must be so proud ! The photography looks beautiful !! Sadly I have never read Mart, by the looks it seems like a Inspiring magazine.

    Have a nice time towards Christmas.

    ~ Aina ~

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik had dit nog helemaal niet gezien , wat een prachtige reportage zeg !!
    Mooie sobere en stoere sfeer weet jij neer te zetten , echt heel mooi .

    Fijne zondag verder , hartelijke groet Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hoi Martine,

    Ik lees dat jij veel met kalkverf werkt, maar doe jij dat gewoon zelf erop smeren?
    En dan met zo'n blokkwast? Is dat een beetje te doen?

    Groetjes Wilianne

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ja ik heb ook genoten van de reportage in de MART,krijg hem ook altijd.
    Maar wat ik wil vragen ben zo benieuwd naar je Kersthuis?!
    Of heb je geen tijd meer om te bloggen?
    groetjes,
    Ada.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hoi Martine,
    Wat een prachtige inrichting hebben jullie! Helemaal mijn smaak.Ik heb jullie inrichting ook gezien op de site van Mart Kleppe. Hebben ze helemaal een fotoreportage gemaakt? Dat is toch wel heel bijzonder? Heb ik gelijk nog een vraagje: heb je al je meubels bij Mart gekocht? Ik ben n.l op zoek naar zo'n style en vroeg me af waar ik naartoe kan gaan.Als je het zo op de site leest krijg ik in ieder geval wel de indruk!
    Misschien wil je een keer reageren? Alvast vriendelijk bedankt.
    Groetjes,Lydia.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. heel erg gaaf! heb het gezien in de Mart, wauw sfeertje
    groetjes, Inge

    BeantwoordenVerwijderen